Svi su ludi za Gubi stolicama. Znamo gdje ih možete i nabaviti

Stolice danskog branda Gubi izazivaju najviše interesa kada ih objavimo na našim društvenim mrežama i u tekstovima o uređenju interijera. Mekom baršunu i tekstilu i dizajnu koji jamči udobnost nitko ne može odoljeti, a to najbolje znaju u Et Cetera lifestyle storeu

 

Od kada su 2013. godine ugledale svjetlo dana, Beetle stolice poznatog danskog dizajnerskog branda Gubi postale su kraljice interijera – bilo da je riječ o poslovnim ili pak stambenim prostorima, iako na prvi pogled djeluju kao tipične blagovaonske stolice. To im je i najčešća namjena, no krasi ih maksimalna mogućnost prilagodbe. Sjajno naime izgledaju i u uredskim prostorima, dućanima, restoranima, kafićima, salonima ljepote…

Naglašen volumen, podatan oblik i mekoća tkanine u koju su presvučeni dobitna su kombinacija kada želite unijeti stila u takve prostore. Isto se dogodilo i u privatnim interijerima gdje imaju funkcionalnu i dekorativnu ulogu. Jedna Beetle stolica u kutu hodnika ili spavaće sobe bit će glavna atrakcija u prostoru jer svojim dizajnom jednostavno plijeni pažnju, a usto će biti maksimalno udobna i funkcionalna u blagovanju.

 

Foto: Et Cetera

 

Stoga nije čudno što ih možete vidjeti i u najpoznatijim restoranima i hotelima svijeta. Tapecirane ili plastične, s metalnim ili drvenim nožicama, u različitim nijansama, Gubi Beetle stolice postaju već polako klasik i lako im je predvidjeti sudbine poput Egg, Eames ili pak Ghost stolica koje su danas ikone dizajna i nikada neće izaći iz mode.

Inspirirane svijetom kornjaša, koji su meki iznutra a izvana snažni, Beetle stolice lako se uklapaju u svaki interijer, bez obzira na njegov stil – njihova raznolikost u smislu izbora boja te presvlaka čini ih lako prilagodljivim svakom prostoru, a naročito ako želite učiniti kontrast minimalizmu, ili pak unijeti profinjenost, ugodu i dašak glamura.

 

 

Foto: Duško Vlaović

 

Pored ovog modela stolica, Gubi ima širok asortiman produkt dizajna za interijere (stolići, sofe, rasvjeta, ormari, komode, ogledala….) proizašao iz kreativne radionice osnovane daleke 1967.  Naročito je poznat po svojem retro stilu i kolekcijama kojima oživljava dizajn iz 50-ih, 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća. Suradnjom s poznatim dizajnerima današnjice povezuje prošlost i budućnost stvarajući eklektične kolekcije prkoseći tako vremenu i prostoru. Popularan je u opremanju svjetskih hotela i restorana, a sve više rezidencijalnih i poslovnih prostora.

Navratite u Et Cetera lifestyle store u zagrebačkom Centru Kaptol po svoje primjerke neodoljivih Beetle stolica, te se upoznajte s ostalim njihovim sjajnim proizvodima, kao i drugih svjetski poznatih brendova.

 

Foto: Et Cetera

 

PROMO

 

 

 

Komentari