Vrhunski namještaj stanuje u Et Ceteri. Zato nećete poželjeti izaći iz nje

Jedan od glavnih kriterija kojim se vodimo u uređenju doma svakako je i originalan, kvalitetan namještaj kao i detalji koji bi prostor učinili jedinstvenim i drugačijim od drugih. To je najlakše postići odabirom dizajnerskih komada i provjerenih brendova

 

Svi želimo da naš životni prostor ima ono nešto po čemu će se razlikovati od drugih – biti ne samo mjesto ugode, topline i usklađene estetike, nego i namještaja koji će biti posebniji. Naročito se to odnosi na detalje i manje komade namještaja poput klub stolića, komoda, naslonjača… Inspirirati se možemo rješenjima dizajnerskih studija i listanjem magazina, no pravu muku nam zna predstavljati gdje nabaviti takve elemente koji će dom činiti jedinstvenim mjestom koji će vješto kombinirati stilove.

Kako potraga za željenim komadima namještaja sa stilom ne bi dugo trajala, odlučili smo vam pomoći i predstaviti jedno takvo mjesto, Et Cetera lifestyle store.

 

Foto: Duško Vlaović

 

Da je Et Cetera svakako više od salona namještaja jasno vam je čim kročite u prekrasan prostor u Centru Kaptol na zagrebačkoj Novoj Vesi 17. Pred očima vam se odvija i nudi jedan čitavi životni stil koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Inspiracija u pravom smislu riječi! Stoga ne čudi da je Et Cetera postala omiljeno mjesto ne samo za one koji traže luksuzne, inovativne i moderne elemente za dom, nego i za arhitekte i dizajnere interijera.

 

Foto: Duško Vlaović

 

Pored namještaja za boravke i spavaće sobe te onoga za vrt, salon nudi i komade za kupaonicu (namještaj, sanitarije, keramika…) te detalje poput rasvjete, tepiha i tapeta poznatog branda Wall&Deco te raznih dekorativnih predmeta čiji je zajednički nazivnik ‘stilski fusion’, koji razdoblja kroz povijest interijera ravnopravno interpretira sa suvremenim dizajnom gradeći njihovim spajanjem sjajnu eklektiku.

 

Foto: Duško Vlaović

 

Šetnjom salonom moći ćete pobliže upoznati s recentnom ponudom najpoznatijih svjetskih brendova u kategoriji namještaja poput Minottija čiji je Et cetera ekskluzivni zastupnik, zatim Knolla, Gervasonija, Meridianija i Gubija. Opremu za kupaonicu predstavljaju imena poput Agapea, Devon&Devona, Duravita, Catalana, Florima, Imole, Vogue Ceramice i Flaminie. To je samo dio brendova zastupljen u ponudi Et Cetere, koja se neprestano nadopunjuje novitetima, kako bi bila ukorak s trendovima.

 

Foto: Duško Vlaović

 

 

 

PROMO

Komentari