MOJA NOVA SAVRŠENA KUHINJA: odaberite trendove koji će trajati

U uređenju interijera bitno je pratiti trendove jer oni daju svježinu i atraktivnost prostoru. No, pritom treba birati one trendove koji će biti dugotrajniji kako bi bili zanimljivi i godinama nakon uređenja.

 


Trendovi su, bez obzira koliko im bili skloni ili ne, bitni u uređenju. Dizajneri savjetuju da u uređenje bilo koje prostorije doma, pa tako i kuhinju, unesete dašak trendova jer tako prostoru dajete aktualnost i svježinu. No, dobro je birati trendove koji imaju i bezvremenski štih jer će tako kuhinja duže biti atraktivna.

Na sajmu InDizajn moći ćete dobiti sjajan uvid u najnovije trendove iz svijeta interijera, a dosta izlagača predstavit će baš kuhinje. Ako ste u potrazi za inspiracijom, navratite u Arenu Zagreb od 6. do 8. listopada gdje vas očekuje preko 80 izlagača!

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI/FOTO: IVAN ČREPIĆ

ELEGANTNE KUHINJE

U trendu su elegantne kuhinje, koje odišu modernim, ali i klasičnim štihom te donose dašak luksuza. Pored mramora i stakla, eleganciji najviše pridonosi i odabir sudopera i slavina. U trendu su zlatne slavine, koje doista izgledaju profinjeno.

Upravo takve elemente koje doprinose modernim, elegantnim kuhinjama (kuhinjske sudopere i slavine i popratnu opremu za  kuhinjske sudopere) ima tvrtka Alveus, a predstavit će ih na sajmu InDizajn.

PROMO FOTO ALVEUS

Fokus će biti na Monarch liniji u kojoj je novost Mix it Up, koncept koji omogućava kombinaciju različitih dizajna, materijala i boje kako bi stvorili jedinstven sudoper.

Posjetiteljima nude posebnu sajamsku ponudu u vidu popusta na cjelokupni asortiman, 20 posto popust na cjelokupan asortiman. Dijelit će kupone s kojim će posjetitelji moći ostvariti navedeni popust na kupovinu u određenom periodu.

PROMO FOTO ALVEUS

SUDOPERI OD GRANITA I INOXA

Osim mramora i zlata, materijali koji se traže u modernim kuhinjama koje prate trendove su granit i inox.

Navratite na štand slovenske tvrtke Sink Solution i pogledajte kako izgledaju slavine, sudoperi, ali i kupaonski umivaonici koje proizvode.

 

PROMO FOTO SINK SOLUTION

Naglasak će biti upravo na granitnim i inox kuhinjskim setovima sudopera i slavina, te granitnim nasadnim kupaonskim umivaonicima i slavinama. Od novih proizvoda Sink Solution upoznat ćete set sudopera i slavine Niagara te granitni sudoper Natura 15 za kuhinjski element širine 45 cm.

Sve posjetitelje očekuje popust do 15 posto na cjelokupni asortiman.

PROMO FOTO SINK SOLUTION

SAVRŠENI UREĐAJI

Uređaji su bitna stavka svake kuhinje i potrebno je prilikom odabira pratiti trendove u novim modelima jer nude nove mogućnosti koje olakšavaju kuhanja, pohranu namirnica…

Za to se na sajmu InDizajn pobrinula tvrtka BORA koja donosi pravu malu revoluciju u kuhinju. BORA predstavlja vrhunske sustave kuhanja s visokom dozom estetike. Sve sustave karakterizira inovativna tehnologija u kombinaciji s visokim standardima dizajna.

PROMO FOTO BORA

BORA inovativni sustavi za kuhanje – XBO pećnica i Bora Classic s tepan pločom za kuhanje bit će predstavljeni na zajedničkom štandu s Kuhinjama Knapić. Tako ćete na licu mjesta vidjeti kako izgledaju integrirani u gotovu kuhinju!

PROMO FOTO BORA

 


HLADNJACI ZA VINO I PIVO; VANJSKE KUHINJE

Moderne kuhinje luksuznije su i u smislu da donose nove sadržaje koji su prije rijetko bili prisutni. Primjerice, moderne kuhinje, bez obzira na kvadraturu i opremljenost prostora, sve češće imaju hladnjake za vino i pivo. A oni koji imaju velike terase ili žive u kući pa imaju eksterijer, sve češće u njega ugrađuju vanjske kuhinje.

PROMO FOTO KOMOTEL

Na sajmu će tvrtka Komotel, zastupnik švedske grupacije BHG, predstaviti njihove ugradbene i samostojeće hladnjake za vino i pivo. Kako BHG u svojoj ponudi ima i vanjske kuhinje, Komotel će po prvi puta predstaviti asortiman modularnih vanjskih kuhinja od inoxa. U ponudi se nalaze četiri linije modularnih vanjskih kuhinja: Stainless, Black line, Nordic line i Skeldervik kolekcija.

PROMO FOTO KOMOTEL

Ponuda hladnjaka za vino i pivo uključuje preko 100 različitih modela namijenjenih za kućanstvo i ugostiteljstvo.

Tijekom održavanja sajma na sve naručene proizvode Komotel nagrađuje posjetitelje s 10 posto sajamskog popusta.

 

PROMO FOTO KOMOTEL

BOGAT PROGRAM INDIZAJN SAJMA

Vjerujemo da je ovo i više nego dovoljno dobar razlog da dođete na 6. InDizajn sajam od 6. do 8. 10. a u zagrebačkoj Areni i vidite što vam je pripremio tim Mirjane Mikulec u suradnji s RTL-om.

Trodnevni sajam i ove će godine, uz već spomenute, okupiti brojne izlagače iz svih sfera opremanja doma te ponuditi kreativne radionice by Bauhaus – Osnove keramike koju vodi Tea Radić, Art&Wine event slikarice Mirne Sišul te Mini radionice bojenja namještaja by Ivančica Kršek.

Svoje mjesto na radionicama moći ćete osigurati putem sustava Entrio.

InDizajn sajam / Foto: Sanjin Kaštelan

I ove godine pripremljena su stručna predavanja za dizajnere i arhitekte pod pokroviteljstvom Mastercarda.

Posjetitelji će moći posjetiti i Bazar, jedinstveni izložbeni prostor na kojem će se predstaviti ukupno 16 različitih malih kreativaca, dizajnera i obrtnika s unikatnim proizvodima koji će oplemeniti svaki dom.

Za vrijeme sajma održat će Humanitarni ormar kojeg InDizajn organizira s udrugom Mali zmaj. Riječ je o udruzi iz Zagreba koja nastoji svojim djelovanjem poboljšati kvalitetu života djece koja žive u obiteljima slabijeg imovinskog statusa, sigurnim kućama i institucijama te biti podrška novoj generaciji u svrhu postepenih pozitivnih promjena u društvu.

InDizajn sajam / Foto: Sanjin Kaštelan

Za ljubitelje umjetnosti tu je izložba mladih hrvatskih umjetnika i dizajnera – Adele Mesić, Ane Žaje Petrak, HDizajna i Lola Art & Designa. Na izložbi vas očekuju radovi s prikazima ruku u različitom položaju, od malih verzija napravljenih od hrasta i aluminija, do velikih napravljenih od jelovine te 30 plakata od kojih su neki posebno dizajnirani za InDizajn sajam.

PROMO FOTO LANA LOVRIĆ

Oni najmlađi moći će se zabaviti na dječjem kutku powered by Toco gdje ih očekuje igra i druženje pod budnim okom teta čuvalica.

Najuzbudljiviji dio sajma, posebice za one koji maštaju o uređenju i opremanju doma, svakako je bogata nagradna igra u kojoj možete osvojiti niz vrijednih i atraktivnih poklona za svoj dom. Za glavnu nagradu će se pobrinuti Meblo Trade.

InDizajn
Komentari