URADI SAM: 3 montažne kućice koju možete sastaviti sami u svega nekoliko sati

Trend „uradi sam“ sve je popularniji, od najjednostavnijih projekata, pa sve do montažne mini kućice. Pogledajte tri modela kuća koje možete vrlo brzo “sagraditi”

 

 

 

Dolaskom minimalističkog načina života, sve veća je potražnja za malim prostorima za život. Upravo zato su mnogi oduševljeni minijaturnim kućicama koje Amazon ima u svojoj ponudi, a za koje vam treba svega nekoliko sati i eventualno jedan do dva prijatelja koja će vam pomoći u sastavljanju.

 


MONTAŽNA KUĆICA OD 7 m2

Bez obzira na to jeli vam potreban dodatni prostor  koji možete montirati u dvorištu kuće i koji može služiti kao kuća za goste ili ostava, ove minijaturne kuće čija je montaža vrlo jednostavna i brza mogle bi biti izvrstan izbor. Velik izbor veličina, od onih najmanjih čija površina zauzima otprilike 7 m2, s početnom cijenom od 3 000 dolara (oko 19 000 kn), pa sve prostranijih čija je površina 30-ak m2, omogućuje svima da pronađu idealnu montažnu kućicu za sebe.

 

FOTO: AMAZON

MONTAŽNA KUĆICA NA KOTAČIMA

Ovu simpatičnu kućicu od 17 m2 krase zakrivljeni krov, posude za cvijeće, stepenice i rustikalni kotači. Dostupna je u boji drveta, ali moguće ju je obojiti u druge nijanse po želji. Cijena ovog modela je 8360 dolara (oko 53 ooo kn) .

 

FOTO: AMAZON

 


MONTAŽNA KUĆICA SA STAKLENIM PROZORIMA

Jedan od najprodavanijih modela montažne kućice na Amazonu jest model koji sadrži vanjski i unutarnji prostor. Iako se kućica prostire na samo 15 m2, ona može poslužiti kao vaša oaza za čitanje, rad kada se želite izdvojiti, zimski vrt ili kućicu za goste. Osim u kućici, moguće se opustiti i uživati na natkrivenoj terasi po cijeni od 7250 dolara (oko 46 000 kn).

FOTO: AMAZON
Komentari