GRIJANJE ZA BOLJU BUDUĆNOST: napredni modeli atraktivnog dizajna koji znatno manje troše

Tema grijanja uvijek je aktualna. Sad, kad je zima na izmaku, pravo je vrijeme da počnete planirati najbolji model za iduću sezonu grijanja. Imamo izvrstan prijedlog koji će vam biti višestruko isplativ!

 


Ma kako bio lijep i atraktivan, svaki interijer je bez grijanja nepotpun. Čak i u onim predjelima gdje je klima blaga i u zimskim mjesecima, grijanje je potrebno, iako u malo manjem intenzitetu, tijekom cijeloga dana.

Grijanje je ona funkcionalna komponenta koja čini da se u svome domu osjećamo ugodno, toplo i sigurnije. Nove tehnologije i želja da živimo zdravije i u skladu s prirodom donosi i nove modele grijanja. Jedan od onih koji pobuđuje najviše interesa naših čitatelja je grijanje IC odnosno infracrvenim panelima.

Saznajte o njemu sve u nastavku!

FOTO: EKOSEN

GRIJANJE KOJE MISLI NA BUDUĆNOST

Klimatske promjene diktiraju pažljiviji odnos prema okolišu i prijelaz s fosilnih na obnovljive izvore energije. Grijanje stvara veliku količinu emisija i nove tehnologije donose sustave grijanja koji to umanjuju. Uz napredno infracrveno grijanje, koje omogućuje iznimnu učinkovitost i pametnu regulaciju, u kombinaciji s kućnom solarnom elektranom, možemo postići cilj nulte neto potrošnje i već sada se pobrinuti za bolji svijet budućnosti.

Napredni infracrveni sustav grijanja široko je dostupan i koristi provjerenu tehnologiju koja pouzdano radi.

FOTO: EKOSEN

KVALITETNI MODELI SU I NAJISPLATIVIJI

Na tržištu postoje infracrveni paneli različite kvalitete. Za učinkovito, dugoročno i bezbrižno grijanje bitno je obratiti se za savjete i informacije iskusnim stručnjacima. Oni će vas savjetovati i  voditi kroz cijeli proces odabira sustava grijanja za vaš dom.

Ekosen Sunlife paneli rezultat su inovativnog razvoja i suradnje s renomiranim stručnjacima. Lijepo su dizajnirani, izrađeni od vrhunskih materijala i moderne tehnologije. Imaju dugo jamstvo i životni vijek od preko 35 godina. Proizvode se u Hrvatskoj, što omogućuje stalna poboljšanja, visoku razinu kontrole i ekološku učinkovitost.

Foto: House Beautiful / Ekosen

„Prilikom proizvodnje infracrvenih panela pazimo na minimalnu potrošnju energije i minimalnu količinu otpada. Dostave do naših korisnika su kratke i stvaraju minimalna čekanja“, ističe direktor i osnivač Ekosena, Aleš Babič.

FOTO: EKOSEN

Među prednostima Ekosen sustava grijanja, uz vrhunske panele i profesionalnu uslugu je i jedinstvena regulacija.

Razvili su poseban IR Sun WiFi regulator koji omogućuje najoptimalnije i najudobnije grijanje, a njime se može upravljati na daljinu putem mobilne aplikacije. Korisnici tako točno znaju koliko električne energije troše u svakom trenutku, te mogu točno planirati troškove grijanja u budućnosti.

Foto: Shutterstock/Ekosen

IDEALNA KOMBINACIJA: INFRACRVENO GRIJANJE I SOLARNI PANELI

Infracrveno grijanje gotovo svu energiju koju koristi za rad pretvara u ugodnu toplinu prostorije. Toplina se ravnomjerno raspoređuje i stvara visok osjećaj ugode, a potrošnja je znatno manja nego kod drugih načina grijanja.

S naprednim regulatorom još ćete više povećati učinkovitost, a k tome ćete još više učiniti za održivost vašeg doma ugradnjom solarnih ćelija. Solarni paneli opskrbljivat će infracrveno grijanje zelenom strujom, a time ćete značajno pridonijeti smanjenju štetnih emisija u okoliš.

Foto: Ekosen

Ekosen stručnjaci za infracrveno grijanje dostupni su vam na broj tel 091 111 02 50, a nožete ih posjetiti na adresi u Zagrebu, Jaruščica 11.

 Više informacija i prijava za mjerenje: www.ekosen.hr .


PROMO

Komentari