Tri lica ružičaste: moderne kuhinje u nijansama koje će zavladati interijerima

Volite ovu dinamičnu i vedru pastelnu nijansu, no ne usudite se unijeti ju osim u detaljima u interijer, a kamoli kuhinju? Nudimo vam tri sjajna prijedloga ruskog dizajnerskog studija koja će vas ohrabriti da se odvažite i osmislite kuhinje u kojima itekako ima ružičaste

 

Ruski dizajnerski studio Rindes Architects kreirao je tri kuhinje za online katalog i studio A.dept koje doista svojim smjelim odabirom boja, dizajnom i prekrasnim kombinacijama materijala privlače pažnju. Stoga smo vam ih odlučili predstaviti, tim više jer je ružičasta, baš kao i crna sve aktualnija u kuhinjama, a mnogi ih dizajneri smatraju trendom. Dodatni razlog jest da vam pokažemo kako ova naizgled robusna kombinacija stvara lepršavu, životnu i ugodnu atmosferu u domu. Nadahnite se ovim divnim modelima!

 

Retro&rustikalno

Crna je sve prisutnija u kuhinjama kao dominantna boja, što je samo prije dvije-tri godine bilo nezamislivo. Vole je ne samo zidovi s efektom školske ploče, nego i keramika, radne ploče, fronte i uređaji poput retro hladnjaka. Dominaciju crne ublažavaju prirodno drvo ili materijali s dekorom drveta te nijanse bijele i sive ili primjerice bilja, no ovdje je to učinjeno prilično jakom nijansom ružičaste.

 

Foto: Rindes Architects
Foto: Rindes Architects
Foto: Rindes Architects

 

 

Vintage&moderno

Puder nijansa ružičaste opcija je vjerojatno na koju bi nas najviše pristalo, kada bi moralo birati ovu boju. Čini nam se najmanje nametljivom, a lako se kombinira s različitim bojama. No, ovdje, u kombinaciji s antracit sivom i više je nego savršena – dolazi do izražaja njezina mekoća i profinjenost. Ako vam se čini previše imati na jednom mjestu sivu, ružičastu i vintage uzorke podne i zidne keramike, neka kuhinjske fronte budu ravnih i čistih linija.

 

Foto: Rindes Architects

 

Foto: Rindes Architects
Foto: Rindes Architects

 

 

Nova klasika&art déco

Nježno ružičasta ili kako bi je mnogi nazvali prljavo ružičasta našla je svoje mjesto u kuhinji kreiranoj u klasičnom stilu, nadahnutu art decoom. Klasika je ovdje kombinirana s modernim elementima poput nape, hladnjaka i kuhinjskog ormara s kliznim vratima. Dojam klasike pojačavaju zidne i stropne štukature, koje su pravi hit u interijerima ove godine, a profinjenost donosi odabir svijetlo sive i bijele kao osnove.

 

Foto: Rindes Architects

 

Foto: Rindes Architects

 

Foto: Rindes Architects

 

Izvor: Rindes.ru

Komentari