KLJUČNI DETALJ U UREĐENJU DOMA: upoznajte tv koji je pravi estetski dragulj

Multimedijski uređaji više nisu samo praktičan element doma, već su sve češće pomno osmišljen dio interijera. Upravo jedan takav model televizora dolazi iz Samsunga.

 

 


Pri odabiru novog televizora, uz kvalitetu, sve češće pozornost se pridaje i samom dizajnu. Upravo to dvoje objedinjuje Samsung The Frame televizor.

“Sve više kupaca danas prilikom odabira novog televizora usmjeravaju pažnju na dizajni upravo u takvim situacijama je Samsungov Frame tv idealan odabir. Pomoću tankog  i elegantnog dizajna se idealno uklapa u svaki dnevni prostor a posebnost ovog TV-a, kao što mu i samo ime kaže su upravo izmjenjivi okviri. U novoj generaciji frame TV-a, imamo dvije vrste okvira i nekoliko boja”, objašnjava Jerko Jelić iz Samsunga.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Dodatno na to, u prodanom pakiranju samog tv-a dolazi i specijalizirani zidni nosač tako da se tv montira na zid bez razmaka, a svi priključci su odvojeni u vanjsku kutiju koju nazivamo one connect box tako da više nema zavlačenja iza TV-a da se priključi HD mini kabel ili nekakav USB disk.

Možda najzanimljivija karakteristika The Frame televizora je galerija slika uz koju je sam uređaj moguće personalizirati. Čak i dok je isključen, a nalazi se u umjetničkom načinu rada, on prikazuje vlastitu kolekciju umjetničkih djela.

Foto: Samsung Hrvatska

“TV je opremljen specijaliziranom art store aplikacijom unutar koje se u ovom trenutku nalazi preko 1400 različitih umjetničkih fotografija i umjetničkih djela koja se izložena u umjetničkim galerijama širom svijeta”, ističe Jerko Jelić.

Foto: Samsung

Pri odabiru televizora, važno je paziti na nekoliko karakteristika, a među najvažnijima je svakako kvaliteta slike.

“Što se tiče kvalitete slike, za nju je zadužena Samsungova Q LED tehnologija upogonjena Quantum Dotom. Dakle omogućen je izuzetno precizan prikaz samih boja, oštrina i detalja”, zaključuje Jelić.

 

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Saša Lisjak

 

Komentari