Nova spavaća soba za novi početak

Ekipa Indizajna dobila je samo 8 sati urediti spavaću sobu Ivani Parać Vukomanović, a kao i uvijek, uspjeli su! Ivana je, uz ostale gledatelje čija uređenja pratimo, u prilogu Iznenadi me imala sreće pa ju je posjetila Mirjana čiji je zadatak bio osmisliti novu sobu uz pomoć Meblo Tradea

 
Ivana je s obitelji nedavno preselila u novi stan i zapelo je na uređenju baš njene sobe jer je sve ostalo od prethodne vlasnice. Ormar je kvalitetan i u dobrom stanju, ali sve ostalo moralo je van iz sobe. Iako su zidovi bili uredni odluka je ipak pala na malu promjenu. Dio zida obojen je nježnom nijansom zelene, a elegancija je postignuta postavljanjem horizontalne štukature na poziciju gdje prestaje boja. Kvadratura sobe nije dopuštala velike promjene u pozicijama namještaja pa je novi krevet postavljen na isto mjesto, a umjesto klasičnih noćnih ormarića, sa svake strane smještena su dva pomoćna stolića.

FOTO: MARKO CINDRIĆ
FOTO: MARKO CINDRIĆDio nekadašnje lođe bio je natrpan ormarima i nije imao svoju svrhu. Zato je sada dobio novu ulogu – radni kutak. Zatvorena lođa puna je prirodne svijetlost i nije bilo potrebe za njenim pretrpavanjem. Kako je ormar dovoljno velik da u njega stanu sve Ivanine stvari, tako je bilo dovoljno postaviti samo stalak za odlaganje stvari koju svakodnevno koristi.

Komentari