Novosti u svijetu namještaja po mjeri: otkrivamo nove trendi boje i uzorke na materijalima za kuhinje, ormare, komode…

Novosti u svijetu pločastih materijala za izradu namještaja po mjeri ne nedostaje. Ova godina tako donosi nove dekore i materijale koji će sigurno svoje mjesto pronaći u brojnim interijerima.

 


Noviteti iz svijeta namještaja pomno se prate i uvijek vlada veliki interes za njih. To nimalo ne čudi jer je ovo ustvari najpopularnija opcija namještanja doma. Namještaj po mjeri pruža više mogućnosti, veću prilagodbu prostoru i njegovu veću iskoristivost a usto može bolje ispuniti naše želje.

Zato vam donosimo nove dekore i materijale iz ponude Elgrada, prije svega dekore oplemenjene iverice.

Foto: ELGRAD

“Jedan od najznačajnijih noviteta u svijetu namještaja po mjeri je nova Egger dekorativna kolekcija. Ona nam donosi pregršt novih dekora a a isto tako novih struktura i površina. Puno je novih uni dekora koji sada dolaze u zagasitim tonovima, a naglasio bih zagasito zelene tonove, a isto tako i plave te žute”, otkriva Mladen Lovreković iz Elgrada te dodaje:

Foto: ELGRAD

“Isto tako, dosta je novih dekora koji su reprodukcija novih materijala – primjerice tekstila, koji će biti vrlo popularni i traženi zatim reprodukcije metala, kamena, mramora. Sve te reprodukcije su dodatno obogaćene i u svojim površinama odnosno strukturama. Tako primjerice kod reprodukcije metala imamo dojam brušenog metala a kod reprodukcije mramora imamo finu satiniranu površinu, a kod kamena malo grubu, hrapavu površinu”

Foto: ELGRAD

Sve u svemu pred nama je jedno zanimljivo razdoblje u svijetu pločastih materijala za namještaj po mjeri što će svakako obogatiti interijere jer nudi široke mogućnosti odabira i kreiranja atraktivnog dizajna.

Foto: ELGRAD

Popularnost reprodukcija materijala pokazuje i nova kolekcija Saviola. Riječ je o oplemenjenoj iverici napravljenoj od 100 posto recikliranog drva. Tu su i vrlo atraktivni dekori Kronofixa, a u video prilogu možete saznati više o njima kao i o Fenixu, jednom od luksuznijih materijala za izradu namještaja po mjeri.

 

 

Komentari