ŽELJKIN ‘ZIMSKI VRT’: prostorija koja je služila kao ostava i peglaonica postala je prostor za odmor i opuštanje

InDizajn i Meblo Trade nastavljaju s uređenjem domova dobitnika natječaja Iznenadi me. Na redu je mlada mama Željka koja je osvojila preuređenje prostorije u svome domu koja je do sada služila kao ostava te mjesto za sušenje i peglanje rublja

 

 

 

S obzirom na to da su hladni dani tek pred nama, gledateljici Željki InDizajn je ostvario želju i od prostorije koja je služila za peglanje i kao ostava, stvorili mjesto za slobodno vrijeme i uživanje.


PRIJE

Foto: InDizajn

Ovaj slabo iskorišteni prostor sada je ustvari samo skladište za stvari koje nisu pronašle svoje mjesto u stanu. K tome, ne izgleda nimalo lijepo pa je osim prenamjene cilj makeovera bio i unošenje stila kako bi mala oaza za opuštanje bila funkcionalna i estetski dotjerana.

Foto: InDizajn

POSLIJE

Tim Mirjane Mikulec krenuo je od uređenja stropa – prepravljanja nepravilnosti te bojanja. Odabrane su tople nijanse zemljanih tonova koje su vrlo zanimljivo koncipirane.

Nakon toga sve je bilo spremno za namještaj i detalje.

 

Foto: InDizajn

“Budući da je prostor zatvoren, ideja je bila stvoriti svojevrstan zimski vrt. Upravo zato birali smo prirodne materijale i nježne boje na većini namještaja. Notu suvremenog u prostor smo unijeli crnim elementima, a priču smo zaokružili zelenilom”, otkriva dizajnerica koja je, sljedeći Željkine želje, u prostor smjestila kutak za čitanje te kutak za ispijanje kave.

 

Foto: InDizajn

Kako je teklo uređenje prostora korak po korak, te kako izgleda strop nakon bojanja, pogledajte u video prilogu!

 

Komentari