IZNENAĐENJE ZA NIKOLINU: stara bakina ljetna kuhinja postala je moderna kuhinja s blagovaonicom

Uz nesebičnu pomoć, znanje i izdvojeno vrijeme suradnika, tim Mirjane Mikulec od derutne stare prostorije stvorio je funkcionalnu kuhinju u kojoj je blagovaonski stol i stolice. Sada će Nikolina i njezina djeca imati funkcionalan i lijep prostor!

 


Još jednom ekipa InDizajna posjetila je Vinkovce. Ovog puta kako bi uredila kuhinju Nikolini koju su životne prilike natjerale na novi početak, od nule. Kako bi osigurala dom za sebe i svoju djecu, Nikolina je odlučila useliti se u bakinu ljetnu kuhinju koja nije prikladna za život.

Da bi se kuhinja priredila za finalne završne radove i namještanje, puno je ljudi izdvojilo svoje vrijeme i znanje. Maknut je stari parket, napravljen je novi raspored prostorija i tek nakon toga došlo je vrijeme da se InDizajn tim uključi s projektiranjem kuhinjskog i blagovaonskog dijela.

Realizacija projekta ne bi bila moguća bez Elgrada, koji je donirao sav potrebni materijal za kuhinju i stol, kao i Egger Design pod, Amice koja je donirala aparate i Alveusa koji je osigurao sudoper i slavinu.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Na podove je postavljena keramika koju je Nikolina dobila na poklon, ali i Egger Design pod. Prije nego što se krenulo s montažom, postavljene su utičnice i prekidači odabrani u Schneider Electricu. Ovaj put odluka je pala na diskretne, profinjene okvire.

Nakon toga došao je red na montažu kuhinje koju je nesebično preuzela tvrtka Ura d.o.o..

Kuhinja je napravljena u obliku slova L kako bi se što bolje iskoristip predviđeni prostor, a odabran je iveral u nježnom zemljanom bež tonu koji će pridonijeti suvremenom izgledu, a pritom će ostati aktualan godinama.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Budući da je riječ o malom prostoru, odabran je okrugli blagovaonski stol. Tako se dobilo dovoljno sjedećih mjesta, a da se pritom nije zatvorio prolaz.

Pogledajte u video prilogu kako je teklo preuređenje te Nikolininu reakciju na novu kuhinju!

Komentari