Prije i poslije: sjajna preobrazba spavaće sobe uz ograničen budžet

Spavaća soba simpatične Kelly, Amerikanke koja živi u Zagrebu, vapila je za promjenom. Ispucali zidovi, neusklađen odabir boja i namještaja i pretrpanost stvarima trebali su hitan makeover…

 

‘Sve mi je grozno u ovoj sobi. Terrible’, odgovorila je hrvatsko-engleskom kombinacijom riječi vlasnica Kelly na Mirjanino pitanje što bi najradije promijenila u sobi. Simpatična Kelly, koja sa suprugom Hrvatom živi 15 godina u Hrvatskoj prijavila se na makeover ‘Iznenadi me’ kako bi njezina mala spavaća soba napokon prestala biti skladište te postala lijepa i ugodna stilska cjelina koja opušta i odmara. ‘Prijavila sam se na Makeover jer ne mogu opisati koliko mrzim izgled svoje sobe’, iskreno je objasnila Kelly. Za samo osam sati i uz budžet od 5000 kn Mirjana Mikulec uz pomoć svoga tima uspjela je promijeniti spavaću sobu do neprepoznatljivosti.

Nova, oku ugodnija plava boja na zidovima, nanesena u modernom neravnom dvobojnom premazu, nova polica za knjige i originalan crni cipelar, zavjese i noćni ormarić s ljupkom stolnom lampom učinili su čudo. Bilo je dosta posla u ovoj spavaćoj sobi, no ekipa ‘InDizajna’ uspjela je u svome naumu da u nekoliko sati napravi planirani posao te usrećila Kelly koja je dobila spavaonicu čijim će izgledom biti zadovoljna. Kako je tekao cijeli proces preobrazbe te kako je vlasnica reagirala kada je ugledala novo lice svoje sobe, pogledajte u video prilogu!

 

Darko Mihalić

 

Darko Mihalić

 

 

Darko Mihalić

 

Darko Mihalić
Komentari