Prostrana i elegantna kuhinja po mjeri koja ima sve na dohvat ruke

Uređenje stana u zagrebačkoj starogradnji nedavno je privedeno kraju. Ovaj put pokazat ćemo vam finalno uređenje kuhinje s blagovaonicom. Osim želje da izgleda elegantno i decentno, vlasnica je poželjela da kuhinja ima dovoljno mjesta za pohranu, a što se estetskog dijela tiče da se kroz uređenje provuče dekor mramora.


Riječ je o prostranih 24 kvadrata povezanih s radnom sobom i dnevnim boravkom pa je i opremanje u svim prostorijama trebalo biti povezano. Cilj je bio da se sklad osjeti već na prvi pogled. Duž zida na kojem je i prozor postavljena je većina ormarića od kojih jedan skriva bojler.

INDIZAJN

Također, jedna od želja vlasnice bila je da pećnica bude u visini ruku pa je postavljena na bočni zid na kojem je uz dodatni prostor za skladištenje i staklena vitrina. Zahvaljujući dobroj kvadraturi na sredinu je smješten otok s pločom za kuhanje. Odluka je pala na sivi medijapan i bijeli laminam u dekoru mramora s diskretnim žilama.

INDIZAJN

Decentan i elegantan izgled postignut je upravo kombinacijom dekora mramora i crnih detalja, što je uvijek dobar recept želite li u interijeru postići profinjenost. Kuhinju krase jednostavnost i umjerenost. Boju namještaja povezali smo uz nijanse kuhinje kako bi cijeli prostor bio skladan i ugodan već na prvi pogled.


Komentari