LIJEP, KVALITETAN I UGODAN DOM: za ovo je potrebno više od lijepog namještaja

Glavni saveznik kvalitetnog stanovanja nije samo odabrani namještaj i stil uređenja koji ste odabrali. Isto vrijedi i za postizanje ugodne atmosfere… Saznajte što je još sve potrebno da bi vaš životni prostor funkcionirao na svim razinama

 

Namještajući ili preuređujući svoj životni prostor, puno je elemenata na koje moramo misliti i obratiti pažnju. Tako se često dogodi da neke stvari u planiranju previdimo ili im damo manju važnost, što u konačnici može polučiti loš rezultat i odraziti se na kvalitetu stanovanja. Jer, svi želimo imati siguran, kvalitetan dom koji će odisati ugodnom i toplom atmosferom doma koju samo lijep namještaj ne može stvoriti.

Tako će neki možda reći da su im prozori, vrata i podne obloge zadnje o čemu razmišljaju, no vi nemojte biti takvi. Raspitajte se, proučite ponude i nemojte olako donijeti odluku što ćete ugraditi. Ipak je riječ o dijelovima interijera koje dugi niz godina nećete mijenjati i zato tu ne biste trebali štedjeti.

Foto: Pana Windows

 

Kvalitetna izolacija, dobar odabir materijala te dobiva li interijer dovoljno prirodne svjetlosti, ono je na što morate obratiti pozornost. Jedan od važnijih preduvjeta za topao dom su parketi. Kvalitetan parket uz dobro održavanje može trajati dugi niz godina, a kako je riječ o prirodnom drvu koje unosi toplinu u svaki prostor, ugoda je zagarantirana.

 

Foto: Pana Windows

Danas, zahvaljujućim kontinuiranim naprednim rješenjima vanjska stolarija pomaže i postizanju veće energetske učinkovitosti u zgradama. Na tom tragu je i proizvodnja unutarnje i vanjske stolarije te parketa pod brandom Pana Windows.

Riječ je o hrvatskom poduzeću koje uz već poznato Međimurjeplet nastavlja dugogodišnju tradiciju drvoprerađivačkih pogona u Hrvatskoj i proizvodnju vanjske stolarije.

Foto: Međimurjeplet

U video prilogu vodimo vas u sjajno uređen showroom Međimurjepleta u zagrebačkoj Bužanovoj ulici, kako biste vidjeli novitete koje nudi ovaj poznati proizvođač te se nadahnuli komadima namještaja i detalja za dom i terasu ili balkon, ali i opremili svoj dom kvalitetnim podnim oblogama te vanjskom i unutarnjom stolarijom.

Komentari