MOĆ DETALJA: odaberite praktične saveznike lijepog dizajna koji će podići dom

Pri uređenju prostora, osim samom stilu, važno je posvetiti pažnju i detaljima – kako onim dekorativnim tako i funkcionalnim. U nastavku saznajte o kojim detaljima je riječ!

 


Prostor u kojem živimo odraz je nas samih – našeg karaktera, ukusa i preferencija. Pri uređenju prostora, osim samom stilu, važno je posvetiti pažnju i detaljima. Utičnice i prekidači prije su najčešće bili neprimjetni, ali danas se i o njihovom izgledu itekako vodi računa.

“Završni detalji ono su što zaokružuje priču uređenja svakog prostora. Okviri za utičnice i prekidače danas dolaze u raznim bojama i oblicima i ističu se suvremenim dizajnom pa će se, ovisno o vašem ukusu i odabiru, dobro uklopiti u svaki prostor ili mu pak dodati dašak luksuza”, ističe dizajnerica Mirjana Mikulec.

Foto: Schneider Electric

Tvrtka Schneider Electric u svojoj ponudi ima raznolik izbor sklopki i okvira za utičnice.

“Osim klasičnih bijelih, naša ponuda uključuje i modele od stakla, drva ili metala koji odgovaraju i prostorima industrijskog stila, kao i retro, eko ili modernim interijerima”, otkriva Margareta Heder iz Schneider Electrica.

 

InDizajn

Nakon 15 godina na tržište su stigli novi trendovi koje je obogaćenom ponudom obuhvatila nova linija Unica.

“Uspješnom Unica dizajnu dali smo iznimnu promjenu. Na temelju potreba električara, dizajnera i želja njihovih kupaca, kreirali smo nove boje i materijale koji se uklapaju u svaki interijer. Nova Unica ima inovativne funkcije i široku ponudu za pametne domove budućnosti”, ističe Margareta Heder.

Dekorativnim okvirima za utičnice i prekidače možete naglasiti određene elemente u stanu ili ih pak uklopiti bojom i materijalom i na taj način zaokružiti cjelokupan izgled prostora.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Marko Cindrić

Projekt; Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Marko Cindrić

Komentari