Prije i poslije: bezlična spavaća soba napokon je dobila karakter

Pri uređenju stanova, spavaće sobe često ostavljamo za kraj. Upravo to se dogodilo i Kristini koja se javila na nagradni natječaj InDizajna i Meblo Tradea. Pogledajte kako je tim Mirjane Mikulec preuredio njezinu spavaću sobu koja je trebala novi, lijepi ležaj te dekorativne elemente.

 

 

 

Gledateljica Kristina na nagradni natječaj Iznenadi me prijavila je svoju spavaću sobu koja vapi za makeoverom, budući da su u njoj samo osnovni komadi namještaja – ugradbeni ormar i krevet. Soba je zbog nedostatka dekoracija i neatraktivnog kreveta trenutno monotona i nedostaje joj osobnosti i estetike. Bijeli ugradbeni ormar je Kristina odlučila zadržati jer je nov i dobro se uklapa u prostor, no krevet je potrebno zamijeniti, kao i zavjese.  Stari krevet, za koji je vlasnica emotivno vezana ali se ipak odlučila oprostiti od njega, potrebno je zamijeniti, dodati elemente za odlaganje sitnica i sobi dati malo živosti.

Tim Mirjane Mikulec odlučio se novu, pomalo neočekivanu nijansu na akcentnom zidu iza kreveta te ga obogatiti štukaturama, koje su vrlo popularan dekorativni detalj u interijerima. Štukature su dodatno naglašene tapetama zanimljivog uzorka koje imaju efekt umjetničke slike. Nakon što su zidovi gotovi, stavljene su nove zavjese za prozore a nakon toga i namještaj – tapecirani, elegantni ležaj, dva različita pomoćna stolića koji će preuzeti ulogu noćnih ormarića, stolne lampe i mekani sivi tepih koji je dao toplinu prostoru.

Kako je vlasnica reagirana na štukature i ružičastu boju akcentnog zida te kako joj se sviđa novi krevet s uzglavljem, pogledaje u video prilogu!

 

PRIJE

 

 

 

POSLIJE

 

Foto: Darko Mihalić

Komentari