Trendi crne slavine: evo kako ih uklopiti u uređenje kuhinja i kupaonica

Slavine su nezaobilazni dio svake kupaonice i kuhinje, a osim funkcionalne, imaju i veliku estetsku ulogu te mogu biti jak stilski akcent koji će svatko primijetiti. Kako u prostor uklopiti sve popularnije crne slavine, saznajte u nastavku

 

Važan detalj pri opremanju kuhinja i kupaonica su svakako slavine. Osim standardnih kromiranih, birati možete među raznim modelima i bojama. Upravo su slavine u bojama ono što je trenutno vrlo popularno. Pozabavit ćemo se upravo jednom takvom novom linijom, Schmidlerovim crnim slavinama koje u svojoj ponudi ima tvrtka Nord. Iako nas boje na pipama oduševljavaju, prvo što ćemo si svi postaviti jest pitanje hoće li se i kako uklopiti u prostor – hoće li stršati, dominirati, jesu li zahtjevne za održavanje, je li ih teško kombinirati s drugim elementima u kuhinji i kupaonici…?

 

Foto: SCHMIDLER/NORD PRODUKT

 

Svakako se ne trebate bojati što one svojom bojom čine odmak od standardnog izgleda slavina jer ćete tako baš dobiti jak i originalan stilski akcent. Pored toga, crne slavine vašem će prostoru dati dašak luksuza i profinjenosti. U kombinaciji s detaljima u istoj boji, vaša će kupaonica ili kuhinja dobiti zavidan izgled.

Želite li još posebniji dojam u kupaonici i kuhinji, razmislite o crnim slavinama u kombinaciji s plemenitim materijalima poput bakra – takve slavine podići će svaki prostor i savršeno spajati retro štih s modernim dizajnom. Suprotno uvriježenom mišljenju da se crne slavine teško održavaju, riječ o visokokvalitetnom materijalu koji je jednostavan za održavanje.

Crnim slavinama možete opremiti i elemente osim umivaonika i sudopera – primjerice, tuš, kadu, bide…

Kako biste se inspirirali modelima crnih slavina i čuli još nekoliko razloga “za”, pogledajte video prilog!

 

Komentari