NAGRADNI NATJEČAJ: kako su InDizajn i Mirjana Mikulec iznenadili Niku novom sobom

Jedan od najgledanijih priloga emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec svakako je Iznenadi me. Na nagradnom natječaju održanom na sajmu interijera InDizajn – festival modernog doma u suradnji s Krašemnajviše sreće je imala mlada mama Matea. Nagrada je bila preuređenje dječje sobe što je oduševilo njezinu osmogodišnju kćer.

 

 

 

Glavni zadatak ovog preuređenja bio je osmisliti radni kutak budući da je mala Nika već krenula u školu. Sama soba nedovršena je i bezlična što nikako ne odgovara veseloj školarki. Suvišni namještaj je iznesen, a u sobi će ostati ormar i krevet koji su nedavno kupljeni. Kao i uvijek, preuređenje je krenulo osvježavanjem zidova. Siva boja odabrana je za zid iza kreveta kako ne bi sve izgledalo jednolično. Da bi soba bila još posebnija zid je dobio još jedan ukras. Zlatne točkice izrezane iz samoljepive folije.


PRIJE

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

POSLIJE

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Mirjana Mikulec u Lesnini je odabrala ostatak namještaja koji odgovara zadržanom krevetu i ormaru. Radni kutak našao se na idealnoj poziciji, uz prozor. Tako će Nika prilikom pisanja zadaće dobivati puno prirodne svjetlosti.  Ploča za pisanje i police za knjige motivirat će djevojčicu na učenje.

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Pametnim rasporedom namještaja stvoren je i mali kutak za čitanje nasuprot radnog stola. Ovako odabrani namještaj Nika će moći koristiti i kao tinejdžerica. Tepih, tabure te nekoliko ukrasa zaokružili su ovu priču.

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Carstvo za djevojčicu koja voli plesati nastalo je u samo nekoliko sati, a kako je sve teklo pogledajte u videu.

Komentari