Moderniji i uredniji izgled kupaonice za svega 2000 kn

Pogledajte kako smo riješili problem nestručno pobojanih fuga između keramičkih pločica u jednoj podstanarskoj kupaonici i koje smo još sve zahvate poduzeli da bi prostor doživio promjenu koja će biti zamijećena

 

 

Adaptacija kupaonice uvijek je veliki izdatak i ubraja se među najskuplje zahvate u interijerima. Stoga često odugovlačimo s izmjenama u ovoj prostoriji, čekajući neka bolja vremena. Naročito se to odnosi na kupaonice u podstanarskim stanovima u koje se u pravilu vrlo malo ulaže u održavanje i makeovere. No, za takve situacije uvijek postoji rješenje koje će barem mijenjanjem nekih elemenata unijeti vidljivu promjeru u prostoriju. Upravo to smo predložili Marku i njegovoj djevojci koji žive u podstanarskom stanu.

Zidovi kupaonice su vapili za promjenom budući da su fuge između keramičkih pločica vrlo nestručno pobojane, što je narušavalo izgled kupaonice. Također, umivaonik i ormarić ispod njega bili su dotrajali i trebali su zamjenu. Kako je budžet bio ograničen na samo 2000 kuna, odlučili smo se za novi sloj boje na keramici umjesto novih pločica kao i novi ormarić. ogledalo, umivaonik te miješalicu. Tako smo, na veliko zadovoljstvo mladih stanara, barem djelomično preuredili kupaonicu i učinili je atraktivnijim i modernijim prostorom.

Pogledajte u našem video prilogu kako je tekao cijeli makeover!

 

 

PRIJE

 

InDizajn

 

 

POSLIJE

 

InDizajn

 

InDizajn

Komentari