Želite spavaću sobu nalik na hotelsku? Inspirirajte se našim projektom

Svi u svojoj spavaonici žele postići atmosferu smirenosti, opuštenosti i maksimalne udobnosti. Dašak luksuza također je dobrodošao… Sve to upravo imaju hotelske sobe, stoga nimalo ne čudi da je najnoviji hit spavaonica inspirirana onima koje se nalaze u hotelima

 

Jedan od glavnih trendova u uređenju spavaćih soba jest da ona nalikuje na hotelske i sve češće moji klijenti požele da im najintimnija soba u domu upravo odiše takvim štihom. Prva asocijacija na hotelske sobe su udobni kreveti, s tapeciranim okvirom i uzglavljem, duge zavjese do poda koje imaju elegantni dodatak sa strane – nadzavjese od debelog tamnog materijala, bijelom posteljinom s bezbroj jastuka, kutkom za kavu i osvježenje i onim za šminku ili odlaganje prijenosnog računala…  Kada tome pridodamo usklađene, nenametljive boje, meke bogate tkanine poput svile i baršuna te kupaonice u koju se ulazi iz sobe, nije nimalo teško otkriti razloge zašto toliko volimo hotelske spavaonice. One su ustvari mnogo više od mjesta u kojem ćemo tek prenoćiti jer odišu stilom i ugodom. No, takav ugođaj možete unijeti i vi u svoju spavaću sobu.  I to odabirom elemenata koje smo već naveli uz dodatak nekog jakog akcenta poput cvjetne tapete kao u sobi koju smo nedavno dovršili.

Dodatna atraktivnost ove prostorije jest što smo sakrili ormar iza zida koji smo obložili tapetom te na drugi stranu naslonili atraktivno i bogato uzglavlje rađeno po mjeri. Visina kreveta je također jedna od odlika hotelskih soba, a uzglavlje ga je samo dodatno naglasilo. Ne zaboravite na rasvjetu koja će unijeti glamur svojom sjajnom površinom. Baš kao u pravom hotelu!

 

Pogledajte naš video prilog i informirajte se, korak po korak, kako je tekla preobrazba derutne sobe u prekrasnu spavaonicu nalik onoj u najboljim hotelima!

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

Komentari