Zapanjujuća promjena: makeoverom je spavaonica preobražena u chic sobu

Marija je osvojila nagradni natječaj za preuređenje svoje spavaće sobe, u kojoj godinama nije ništa mijenjano i koja izgleda kao soba mlađe tinejdžerice. Tim Mirjane Mikulec ispunio je želje mlade dame i napokon prilagodio prostoriju uzrastu njezine vlasnice

 

Uz ograničen budžet uspjeli smo drastično promijeniti lice jedne spavaće sobe, u kojoj se ništa, kada je uređenje u pitanju, nije mijenjalo godinama. Soba je ostala daleko u tinejdžerskom dobu, posve neprilagođena njegovoj mladoj vlasnici Mariji. Stoga se ona prijavila na naš natječaj Iznenadi me i osvojila budžet od 5000 kuna uz pomoć kojeg je tim Mirjane Mikulec uspio ispuniti njezine želje.

Prije svega, Marija je poželjela modernizirati svoju sobu, ispuniti ga novim, svijetlim komadima namještaja te maknuti tamno ljubičastu boju sa zidova kako bi više svjetlosti ušlo u prostoriju. Također, vlasnica je poželjela i veći krevet.

Budući da vlasnica voli pastelne tonove, dizajnerica se odlučila za nježne nijanse sive, ružičaste i plave, dok je baza ostala u neutralnim bijelim i bež tonovima. No, trebalo je prije opremanja prostora izmijeniti boju na zidovima, što nije bilo nimalo jednostavno. Često i soboslikarima predstavlja problem kako od tamnoljubičaste doći do bijele nijanse – dizajneričin tim je to napravio uz pomoć Mirka aparata iz tvrtke Četiri CR i Dulux boja.

 

Kako je tekao cijeli proces preobrazbe tamne i mračne spavaće sobe u pravu chic oazu za mladu damu, pogledajte u našem video prilog!

 

PRIJE

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

 

POSLIJE

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

 

Foto: Darko Mihalić

Komentari