Ovo nisu očekivali: Lana i Florijan dobili su zadatak uređenja baby sobe

Lana i Florijan dobili su priliku postati dizajneri na jedan dan i okušati se u dizajnerskom dvoboju. Njihov zadatak bio je uređenje baby sobe, što je za oboje bio prilično iznenađenje, pa i šok. Pogledajte tko se bolje snašao i kako je njihov rad ocijenila Mirjana Mikulec

 

Natjecatelji koji sudjeluju u rubrici Dizajner na jedan dan najviše vole uređenje dnevne sobe jer je riječ o najpopularnijoj prostoriji u svakom domu. Sve nas uostalom, kada zavirimo u nečiji dom, najviše zanima izgled upravo ove prostorije, odnosno cijele dnevne zone. No, kako koncept emisije “InDizajn” nalaže da se zadatak iz epizode u epizodu mijenja, tako je ovaj puta došao na red na – baby sobu. Natjecatelji Lana i Florijan bili su iznenađeni, pa i u šoku kada su čuli zadatak. “Šok! Nisam ovo očekivao. Jakom mi je teško u ovako kratkom roku smislili baby sobu”, izjavio je Florijan, a i Lana se složila s njim dodavši kako će joj ovaj zadatak biti težak jer nema djece i nije nikada interesirala za uređenje ove prostorije.

Florijan se odlučio za jednostavniji stil uređenja, dok je Lana bijelu neutralnu bazu obogatila uočljivim akcentima dvije nijanse zelene. Kako je njihovo uređenje ocijenila dizajnerica Mirjana Mikulec te tko je, po njezinu sudu, bio bolji, saznajte u video prilogu!

 

 

 

LANA

 

InDizajn

 

 

FLORIJAN

 

InDizajn

 

Komentari