SPAVAĆA SOBA ZA KRALJEVSKI ODMOR: moderna i atraktivna roditeljska spavaonica s daškom elegancije

Elegancija i dašak raskoši, poput onih u hotelskim sobama jest ono što se traži u suvremenim spavaćim sobama. Pogledajte kako je studio Mirjane Mikulec uredio jednu takvu roditeljsku spavaonicu

 

Spavaća soba prije svega je mjesto za odmor i opuštanje nakon cjelodnevnih obaveza, stoga je nužno da se u njoj osjećamo smireno, da je udobna i naravno, da izgleda atraktivno. Stoga u spavaćim sobama u pravilu dominiraju neutralne boje koje opuštaju, no to ne mora uvijek biti tako. Ako ipak ovaj prostor želite osvježiti, malo boje u prostor možete unijeti dekoracijama ali i odabirom dominantne boje kreveta.

Pogledajte novi projekt studija Mirjane Mikulec, roditeljsku spavaću sobu u zagrebačkoj novogradnji i inspirirajte se!

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Mario Poje

Primjer sobe od gotovo 26 kvadrata pokazuje i kako spojiti svjetlinu prostora s krevetom. Kvadratura je dopuštala da se ulaz odvoji ormarima po mjeri i tako dobije svojevrsni garderobni prostor. Još jedna prednost ovog tlocrta je i kupaonica koja se naslanja na sobu.

Budući da je riječ o prostranoj sobi, dizajnerica se odlučila za tapecirani box spring krevet s raskošnim uzglavljem. U Hespu je izabran model Astoria u kraljevsko plavom baršunu koji će unijeti eleganciju, raskoš ali i opuštenu, smirujuću atmosferu.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Mario Poje

“Odaberete li dominantnu boju, ali i izgled kreveta, ostatak namještaja neka bude diskretan i jednostavnih linija. Poigrati se možete zidovima, no, želite li da naglasak ostane na krevetu kao najvažnijem komadu, nemojte pretjerivati”, savjetuje Mirjana Mikulec te dodaje: “Kao i u dizajnu interijera, važna mi je kvaliteta ali i estetika. Finalni detalj u uređenju spavaće sobe svakako je i nova Baronet posteljina koju smo napravili u suradnji s domaćom Tvornicom Tekstila Trgovišće

Kako je teklo kompletno opremanje ove spavaće sobe, pogledajte u video prilogu – a svoj primjerak posteljine pronađite i na webshopu www.mirjanamikulec.com , u Meblo Trade salonu Ambienta, u trgovini TTT (Ilica 171), te u robnoj kući NAMA.

Komentari