IZNENADI ME: prazna blagovaonica postala je ugodno mjesto za druženje

Prilog Iznenadi me uvijek nas razveseli jer je to prilika da se nekome od naših gledatelja uljepša dan i uredi dio životnog prostora. Sezonu otvara uređenje blagovaonice u zagrebačkom kvartu Volovčica.

 


Nives Skelin imala je na natječaju Iznenadi me koji je InDizajn organiziro s Meblo Tradeom najviše sreće i ubrzo ju je dočekala nova blagovaonica. Nakon odabranog namještaja, InDizajn timu bilo je potrebno nekoliko sati i slobodne ruke da sve uredi prije njenog povratka s posla.

INDIZAJN / FOTO: MARKO CINDRIĆ

Već na prvi pogled sve je bilo jasno! Bezlična i prazna blagovaonica pod hitno je trebala malo boje i ono najvažnije, udobne stolice i moderniji stol. Antonia i Mario odradili su najveći dio posla. Njezin zadatak je bio obojiti kubuse dok je Mario morao imati mirnu ruku jer je trebalo iscrtati i obojiti nekoliko geometrijskih oblika. Kombinirana je ljubičasta, crna, siva i nijansa pijeska.

FOTO: MARKLO CINDRIĆ

Zahvaljujući kubusima dobilo se dodatno mjesto za detalje i policu na koju je postaviljen televizor. Što se novog blagovaonskog seta tiče, odluka je pala na okrugli stakleni stol i sive stolce s crnim nogicama koji su u istoj nijansi kao i postojeća TV jedinica.

Upravo su manji okrugli stolovi izvrsni za prostore manje kvadrature jer ne zauzimaju previše mjesta, a u ovom slučaju InDizajn tim vodio je računa da postoji i neometani prolaz od hodnika do boravka. Neudobni stolci zamijenjeni su tapeciranima koji su iznimno udobni.

Reakciju naše gledateljice otkrijte u prilogu!


Komentari