DIZAJNERSKI DVOBOJ: polaznice škole dizajna Mirjane Mikulec uređivale su sobu u hygge stilu

Polaznice Škole za dizajn interijera Mirjana Mikulec u prvom dizajnerskom dvoboju pokazat će u praksi sve što su naučile na nastavi. Jedan par čine Irena Banović Granić iz Metkovića i Edina Alić iz Sarajeva, a drugi Ivana Milardović i Marija Lisičić iz Splita.

 

 


Kandidatkinje prvog dizajnerskog dvoboja u novoj sezoni InDizajna dobile su zadatak urediti hygge sobu. Pri uređenju bi trebale pratiti poznatu i popularnu dansku filozofiju ugode življenja. Naglasak je na detaljima koji obogaćuju naš privatni život i čine nas sretnijima.

Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec navodi nekoliko savjeta kojih se trebate držati ako želite urediti dom prateći hygge trend:

  1. glavne karakteristike ovog trenda su stvaranje ugodne atmosfere s bliskim ljudima i uživanje u stvarima koje vas čine sretnima
  2. interpretacija hygge trenda u interijeru bila bi kroz neutralne boje zidova i slojevito slaganje ambijentalne rasvjete
  3. posvetite pozornost dekorativnim jastucima, dekicama, svijećama, knjigama i fotografijama

 

 


PRIJEDLOG UREĐENJA IVANE I MARIJE

INDIZJAN / FOTO: IVAN ŠPEHAR

PRIJEDLOG UREĐENJA IRENE I EDINE

INDIZAJN / FOTO: MARKO CINDRIĆ

Dvoboj je pratila arhitektica našeg studija, Romana Musić i odabrala najbolje. Koji par i čije uređenje je najbolje saznat ćete klikom na video prilog ispod.


Komentari