NOVI DNEVNI BORAVAK: Kristinina obitelj dobila je kutak za druženje i gledanje filmova

Koliko nam je dnevni boravak bitan i koliko želimo da lijepo izgleda svjedoče i prijave na nagradni natječaj Iznenadi me. Najviše njih upravo se odnosi na ovu prostoriju u domu!

 

 


Dnevni boravak je većini omiljena prostorija u domu i najradije tamo provode svoje slobodno vrijeme. Stoga ne čudi što na nagradni natječaj Iznenadi me pristigne najviše prijava za preuređenje ove prostorije.

I Kristina iz zagrebačkog kvarta Špansko prijavila je dnevni boravak te je imala sreće i osvojila besplatni makeover. Ekipa InDizajna predvođena Mirjanom Mikulec ovih dana ju je razveselila novim dnevnim boravkom, a stanje ‘prije i poslije’ možete vidjeti u nastavku, kao i detaljnije u video prilogu!

Foto: Saša Lisjak

Pomalo prazan i nedovoljno iskorišten prostor više podsjeća na studentski stan, nego na boravak u kojem se može uživati i odmarati. Kristina je poželjela njegovo osvježenje te da bude više prilagođen potrebama njezine obitelji te da prije svega dobije više mjesta za sjedenje, kako bi svi mogli uživati u zajedničkom druženju i gledanju filmova.

Foto: Saša Lisjak

Neke komade namještaja, poput niske komode i radnog kutka Mirjana je, prema želji vlasnice, odlučila zadržati te njima pridružiti neke nove – sofu, podnu lampu, tepih, set klub stolića, zavjese i detalje. Tu je i Samsungov The Frame televizor koji je postavljen na nisku komodu preko puta sofe.

Prije toga je bilo potrebno obnoviti zid na kojem će biti sofa. Dizajnerica se odlučila za novu boju zidova i tapete koje je stavila u tri okvira načinjena od štukatura, pa se stvara dojam slika koje čine triptih. Siva se pokazala izvrsnim odabirom za tapetu i zahvaljujući štukaturama postala je glavni ukras sobe.

Foto: Saša Lisjak

Kut uz prozor postao je dio za čitanje gdje se odlično iskoristila zatečena fotelja. Novom samostojećom lampom s neobičnim sjenilom prostor je dobio dodatni šarm.

Prije Kristinina dolaska ostalo nam je još samo na komodu postaviti Samsungov televizor THE FRAME i možemo reći da je boravak sada potpun.

 

Foto: Saša Lisjak

 

Komentari