Marijana Batinić uselila je u novi dom i pokazala nam je prekrasnu kuhinju pod kosim krovom

Kada je riječ o uređenju kuhinje klijenti kao zahtjeve najčešće navode dovoljno mjesta za skladištenje i veliku radnu površinu, a ako tlocrt dopušta, sve popularniji otok. Jednu takvu, poželjela je poznata televizijska voditeljica, Marijana Batinić.

 


TV voditeljica Marijana Batinić nedavno je uselila u novi dom u potkrovlju i otvorila vrata svoje kuhinje dizajnerici interijera, Mirjani Mikulec.

Budući da joj je kuhinja jedna od najvažnijih prostorija u stanu u kojoj s obitelji provodi dosta vremena, posebnu pozornost posvetila je upravo njezinu uređenju.  Jedan od zahtjeva bilo je postavljanje ploče za kuhanje na šank kako bi Marijana za vrijeme kuhanja mogla lakše komunicirati s ukućanima ili gostima.

Foto: FB stranica Marijane Batinić

Ormari s izvlačnim elementima, skriveni hladnjak i pećnica smješteni su pod kosinom, što je bilo pomalo zahtjevno, no sve je na kraju našlo svoje mjesto. Zahvaljujući dubokim ladicama i umetnutim dodacima, sve je pregledno i lako dostupno.

Foto: FB stranica Marijane Batinić

Što se tiče materijala, odabrane su fronte od medijapana s ukladama koje na dijelovima kuhinje služe i kao ručke. Ukladama na frontama postignut je elegantan vintage izgled, a moderni aparati zadovoljavaju sve potrebe jedne obitelji. Na radnoj ploči i na zidu iznad nje, vidljiv je elegantan uzorak bijelog mramora, a sudoper i slavina u zlatnoj boji pojačavaju dozu luksuza.

INDIZAJN/FOTO: MARKO CINDRIĆ

 


 

Komentari