SVAKA STAVKA JE VAŽNA: kupaonica kojom vladaju funkcionalnost, profinjenost i doza luksuza

Kupaonice su najčešće manje prostorije i lako se dogodi da se pretrpavanjem ili nelogičnim rasporedom zaguše. Zato vodite računa i o tome kako ćete rasporediti odabrane elemente.

 


Ako ste nedavno uređivali kupaonicu u novom stanu, vjerojatno ste pozornost pridavali svakom detalju jer kupaonica baš i nije prostorija koju često preuređujemo. Keramika, sanitarije, tipkala, kanalice… svaka je stavka važna.

U stanu u kojemu se nalazi ova kupaonica postoji gospodarska prostorija pa nije bilo potrebno uklopiti perilicu i sušilicu, što je uvelike olakšalo sam raspored.

Mirjana i njezin tim odabrali su pločice velikog formata u svijetlo sivoj nijansi te uzorku mramora. One su kombinirane s medijapanskom oblogom, a kako sve izgleda, pogledajte u video prilogu!

Kako bi ostalo dovoljno mjesta za ostatak sanitarija, uključujući i dvostruki umivaonik, tuš-kabina smještena je u dno prostorije. Riječ je o walk-in tušu za koji je prijeko potrebna kvalitetna kanalica.

IDEJNO RJEŠENJE MIRJANA MIKULEC INTERIJERI

Ormar duž cijelog zida na kojem se nalazi WC, vrlo je praktičan. Uz to što je skrio izbočenje ugradbenog vodokotlića, poslužio je i kao mjesto za ručnike, sredstva za čišćenje i slično.

“Gotovo za sve prilike imamo odgovarajući vodokotlić – od standardne ugradnje gdje nismo ograničeni prostorom – do onih za vrlo tanke zidove gdje smo skučeni s prostorom. Bez obzira koji model vodokotlića odabrali, možete ugraditi bilo koju tipku iz našeg asortimana”, otkrila je Helena Ježić iz tvrtke TECE.

U ovom slučaju klijenti su odabrali TECE Loop tipku gdje su kombiniranjem pokrova i tipkala dobili svoju individualnu tipku.

IDEJNO RJEŠENJE MIRJANA MIKULEC INTERIJERI

Mnogi naši gledatelji ljubitelji su profinjenih prostora s dozom luksuza. Takav izgled ovdje smo postigli odabirom keramike, kao i stolarskim dijelovima kupaonice, a sve su zaokružile fronte od bijelog frezanog medijapana. Kao i u svakom prostoru u domu, cijela priča zaokružena je pomno odabranim detaljima.

 

Komentari