SLATKO I FUNKCIONALNO: makeover sobe za osmomjesečnu Hanu u iznosu od 10 000 kuna

Kristina Haban u sklopu nagradne igre za vrijeme trajanja posljednjeg InDizajn sajma, osvojila je putem Narodnog radija makeover za sobu svoje djevojčice Hane u vrijednosti od 10 tisuća kuna

 

 

Za vrijeme sajma InDizajn – Festivala modernoga doma na Narodnom radiju mogli ste sudjelovati u nagradnoj igri. Kristina Hlaban na nagradnu je igru prijavila sobu svoje osmomjesečne kćeri, a osvojila je makeover u vrijednosti od 10 tisuća kuna za čije uređenje će se pobrinuti dizajnerica Mirjana Mikulec i Lesnina XXXL.

Sa svojim timom dizajnerica se zaputila u Zabok, u dom Kristine Haban. Vlasnica je otkrila kako je riječ je o prostoriji koja je donedavno bila radna soba i kojoj je preuređenje prijeko potrebno kako bi u njemu njezina Hana imala svoje funkcionalno i lijepo uređeno carstvo.

 

PRIJE

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

“Kao i svaki put, prvi korak bio je izmjera i razgovor s klijentom. Najveći problem ove sobe je prozor koji prokišnjava pa je bilo potrebno to sanirati odnosno promijeniti postojeći otvor te obraditi zidove oštećene od vlage. Kad se riješio taj dio, ostatak budžeta na raspolaganju nam je za opremanje”, objašnjava dizajnerica dodajući kako je odlučila zadržati postojeći krevetić, dok je ostale komade namještaja i detalja odabrala iz asortimana Lesnine.

No, prije namještaja, bilo je potrebno pobojati zidove i staviti tapetu. Kako je teklo cijelo uređenje, pogledajte u video prilogu!

 

POSLIJE

Foto: Darko Mihalić

 

Komentari