Savjeti by Mirjana Mikulec: božićne dekoracije koje će učiniti vaš dom neodoljivom blagdanskom oazom

Za neke su pripreme za najljepše doba u godini već počele. Za sve njih, kao i sve one koji se tek spremaju za odabir blagdanskih dekoracija dizajnerica Mirjana Mikulec u suradnji s Lesninom donosi svježu dozu inspiracije za uređenje vašeg doma

 

 

Mirjana Mikulec i InDizajn tim posjetili su Lesninu XXXL i pregledali božićni asortiman te odabrali sve što je potrebno za serviranje blagdanskog stola, kićenje božićnog drvca, ali i samostalnu izradu zidne božićne dekoracije.

Priča o ukrašavanju kreće od onog najvažnijeg, a to je  božićno drvce koje je, uz blagdanski stol, centralno mjesto za vrijeme Božića. Oko njih se svi okupljamo s obitelji i prijateljima u druženju i zajedničkom objedu.

 

Inspiracija Mirjana Mikulec / Foto: Rajna Raguž

 

“Ako ste skloni eksperimentiranju i isprobavanju novih trendova, predlažem da se odvažite na kombinaciju više malih borića. Ako ipak želite ostati vjerni tradiciji i smjestiti jedno drvce u svoj dom, pobrinite se da to ne bude jedini ukras u domu”, otkriva Mirjana Mikulec.

“Blagdanski stol uvijek je posebna priča. Odaberite jednu boju poput zlatne ili srebrne koje će izgledati posebno svečano, ali nemojte ostati samo na priboru za jelo i tanjurima. Tu neka se nađe i pokoji ukras, zdjela s božićnim kuglicama i niz drugih dekoracija. U ovom slučaju više je više”, dodaje.

Ostale vrijedne savjete i inspiracije koje će vas potaknuti da stvorite od svoga doma nezaboravnu oazu topline i estetike, saznajte u video prilogu!

 

Inspiracija Mirjana Mikulec / Foto: Rajna Raguž

Komentari