Klasičan donjogradski stan u novom izdanju. Posebno nam je za oko zapela zanimljiva dječja soba!

Dobrodošli u stan od 98 m2 – pokazat ćemo vam zanimljiv preuređeni stan u centru Zagreba! Želite li postići sličan izgled u svojem domu, u suradnji s Mastercardom osigurali smo vam i popuste za odabrane artikle pri plaćanju Mastercard®  i Maestro®  karticama.

 

 

 

Riječ je o tipičnom donjogradskom stanu, a zgradu je projektirao Rudolf Lubinski čije su tlocrtno rješenje vlasnici htjeli ispoštovati, pa su i izmjene koje su rađene u međuvremenu vraćene u prvobitno stanje. Podovi su novi, ali budući da su radovi započeli u kasnu jesen stari podovi nisu dizani već je stavljan parket na parket. 

Foto: Ivana Niskota

Što se tiče samog opremanja stana, dio namještaja vlasnici su zadržali iz svog starog doma pa se u interijeru isprepliću stari komadi s onim novima. Vlasnicima je vrlo bitna rasvjetaa budući da su stropovi jako visoki, upravo je ona  jedan od najdominantnijih elemenata.

Jedina prostorija, osim kupaonice u kojoj je pod drugačiji je roditeljska spavaća soba. U njoj se nalazi betonski pod, koji uz bijeli namještaj i akcentni zid čini pravu oazu za odmor.

 

 

Foto: Ivana Niskota  

Minimalizam koji se provlači kroz cijeli stan prepoznatljiv je i u jednostavnoj, modernoj kupaonici.

S posebnom pažnjom se uređivala dječja soba koju dijele dva dečka – u njoj je najdominantnija tapeta sa životinjskim likovima. Upravo ta soba je privukla i najviše pozornosti, pa smo istražili i što se nudi u hrvatskim trgovinama kako bi i sami postigli sličan izgled u svojem domu.

Ako vam se svidio ovaj  interijermožete ga djelomično unijeti u svoj dom tako da: 

    • Kombinirate nove komade namještaja s onim postojećim i na taj način u prostor unesete osobnost.
    • Birate jednostavne i bezvremenske modele namještaja.
    • Ne zaboravite rasvjetu koja svakom interijeru daje posebnu atmosferu.

Lista proizvoda:

 

* Popust od 10% moguće je iskoristiti za plaćanje Mastercard i Maestro karticama na označenim proizvodima od 19.travnja do 19. svibnja 2021.

** Popusti se zbrajaju s redovnim mjesečnim kartičnim popustima u Meblo Trade i Kare Hrvatska trgovinama.

*** U Lesnini XXXL popust je moguće ostvariti samo na prodajnim mjestima. Ne vrijedi za proizvode u akciji i već snižene te za proizvode označene kao “Trajno niska cijena”. Kod namještaja dodatni popust može se spajati s promotivnim popustom.

**** Studijo: popust se obračunava automatski kada odabranu tapetu stavite u košaricu


 


 

Komentari