Dizajnerski dvoboj u parovima: natjecateljice su povele sa sobom i pomagače

Nova sezona InDizajna donijela je i osvježenje u popularnom prilogu Dizajner na jedan dan. Natjecatelji sa sobom trebaju dovesti i partnera – prijatelja, sestru, supružnika, susjeda… kojeg su samo odabrali. Pogledajte kako je izgledao prvi takav dizajnerski

 

 

Mnogi iščekuju nestrpljivo novu sezonu InDizajna upravo zbog priloga Dizajner na jedan dan u kojem se ljubitelji interijera koji su odabrani na nagradnom natječaju nadmeću u umijeću uređivanja. Naime, dizajnerica Mirjana Mikulec zadaje temu, a na natjecateljima je da u samo dva sata s cijelim Lesnininim asortimanom na raspolaganju ispune zadatak bolje od drugog natjecatelja. No, ove sezone gledatelje očekuje novina u ovom popularnom tv prilogu InDizajna. Natjecatelji dolaze u paru, s pomagačima – prijateljima, partnerima, majkama, sestrama… koje su sami odabrali.

Učiteljica Marijana iz Požege sa sobom je povela prijateljicu Lorenu, dok je knjižničarka Petra Šnajder Čorak iz Đakova došla u pratnji sestre Dorotee, koja radi kao medicinska sestra. Zadatak uređenja radnog kutka u domu oba para primila su i više nego dobro.

“Jako nam se sviđa tema, vrlo je zanimljiva i prije svega izazovna”, izjavila je Marijana, dok je Petra iz drugog tima dodala kako je tema i više nego dobra te duhovito dodala: “Muževi su napokon presretni jer idemo u besplatan shopping!”

Je li bilo teško u ograničenom vremenu odabrati komade koji će biti stilski usklađeni, kako funkcionira rad u tandemu te čije uređenje se Mirjani više svidjelo, pogledajte u video prilogu!

 

MARIJANA&LORENA

InDizajn

 

PETRA&DOROTEA

InDizajn

 

Komentari