DIZAJNER NA JEDAN DAN: pogledajte koji se tim bolje snašao u zadatku uređenja male blagovaonice

U novom dvoboju snage su odmjerile kapetanice Maja i Martina i njihovi pomoćnici Nada i Stjepan. Mjesto radnje, kao i uvijek, Lesnina XXXL u kojoj inspiracije ne manjka…

 

Natjecateljica Martina iz Zagreba, došla je na dizajnerski dvoboj u pratnji dečka Stjepana koji je kao pomoć uskočio u zadnji čas jer je prijateljica naglo otkazala sudjelovanje. Natjecateljica Maja iz Vodnjana povela svoju majku Nadu i uz malo treme veseli se pokazati što sve zna.

Kako su se dame snašle u temi “blagovaonica u malom prostoru” i kako su se snašli pomagači, na kraju izazova je ocijenila Mirjana Mikulec. Nakon obilaska cijele Lesnine i biranja te opremanja koje je trajalo par sati blagovaonice su bile spremne za pregled i analizu.

INDIZAJN

Maji se zadatak posebno svidio jer je i sama uređivala blagovaonicu od 10 kvadrata pa je otprilike znala što želi. Prema Martininoj ideji blagovaonica pripada mladim studentima koji su prijatelja pozvali na večeru. Obje su izabrale slične stolce i kombinirale slične nijanse pa su u ovom izazovu odlučivali detalji.


MARTINA & STJEPAN

INDIZAJN

MAJA & NADA

INDIZAJN

Koji tim je imao više sreće, pogledajte u videu.

Komentari