MODERNA KLASIKA S OSOBNOŠĆU: pogledajte inspiraciju za dnevni i blagovaonski prostor

Inspiracije nikad dosta! Spremate li se na uređenje dnevnog prostora unutar kojeg su boravak i blagovaonica dio jedne prostorije, nadahnite se našim prijedlogom!

 

 

 

Tim Mirjane Mikulec zavirio je ponudu tvrtke PRIMA namještaj i uvjerio se kako hrvatski dizajn i proizvodnja namještaja ni malo ne zaostaju za onim svjetskim.

Ova tvrtka nudi nam apsolutno sve za opremanje doma – od kuhinja, spavaćih soba, dnevnih prostora i blagovaonica, do vlastite proizvodnje madraca.

Iz ove bogate ponude dizajnerica Mirjana Mikulec složila je inspiraciju za opremanje dnevnog i blagovaonskog prostora. Ideja je držati se klasičnog stila uređenja, a detaljima, poput dekoracija na zidovima,  i manjim komadima namještaja, napraviti odmak od standardnog uređenja i unijeti dozu svog osobnog stila.

Foto: Darko Mihalić

Uređenje je krenulo od sofe – ona je obično glavni element u dnevnom prostoru i oko nje se nadograđuje cijela priča, a najčešće se usklađuje s blagovaonskim prostorom.

Mirjana Mikulec odlučila se za sofu manjih dimenzija koja će se idealno uklopiti u većinu dnevnih prostora.  Odabrana kutna garnitura multifunkcionalna je i osigurava dodatni prostor za skladištenje i spavanje.

Foto: Darko Mihalić

Sofi je pridružena elegantna blagovaonica izrađena u kombinaciji drva i tamnog stakla koja je naglasila kontrast, a sve je oplemenjeno manjim komadima namještaja i detaljima iz kolekcije COCO maison.

Više o uređenju pogledajte u video prilogu!

 

 

Komentari