Zagrebački stan oduševljava dobrima idejama i divnim vintage detaljima

Dizajnerica interijera Ivančica Kršek predstavila nam je svoj novi projekt, uređenje starog građanskog stana od 80 četvornih metara u centru Zagreba. Novi izgled interijera uvelike je bio inspiriran klasičnim stilom

 

Trosobni stan od 80 četvornih metara dobio je sasvim novi izgled zahvaljujući dizajnerskoj intervenciji Ivančice Kršek. Dizajnerica je interijer odlučila stilski povezati s prostorom odnosno vremenom kada je zgrada rađena, koristeći vintage detalje i naslanjajući se uvelike na klasični građanski stil. To je vidljivo odmah s ulaza s kojeg se pruža pogled na kompletnu dnevnu zonu.

Kuhinja je pravi primjer moderniziranog klasičnog stila, s uskim dugim elementima čije fronte imaju udubine i kombinirane su sa staklom. Dio kuhinje u neutralnim sivim i bijelim nijansama čini i prostrani otok koji služi za pripremu hrane, kuhanje ali i objedovanje. Drveni stol za blagovanje oplemenio je prostor toplinom, kao i onaj u radnoj sobi, načinjen od istoga materijala. U dnevnoj sobi dizajnerica je kombinirala dvije boje chesterfield sofa, koje povezuje isti stil.

Posebnu pažnju u cijelom interijeru plijene vintage detalji poput rasvjetnih tijela, keramike u kupaonici, pipa u kuhinji, vaza… koji su vješto kombinirani s modernim komadima namještaja i trendi materijalima i uzorcima. Želite li vidjeti kako je dizajnerica opremila ostatak stana – kupaonicu, spavaću, gostinjsku i radnu sobu te kako je riješila problem starog ugradbenog ormara, pogledajte video prilog!

 

 

 

Foto: Darko Mihalić

 

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić
Komentari