Brz i efektan makeover: nove fronte učinile su da kuhinja izgleda kao tek kupljena

Mnogi se nađu u dilemi što učiniti – kuhinja im se više ne sviđa i ne izgleda dovoljno atraktivno, ručke su dotrajale, a i okovi malo popustili. Potpuno nova kuhinja velika je investicija za koju ćete minimalno morati izdvojiti oko 15 000 kuna. No, postoji i znatno povoljniji način…

 

Nekim manjim zahvatima, koji nisu veliki financijski izdatak možemo postići da komad namještaja ili cijela prostorija izgleda kao nova. Takav je slučaj s kuhinjom koja nije bila posve dotrajala, no vlasnica je poželjela promjenu. Bila je nezadovoljna frontama čija se površina oštetila s vremenom te su fronte izgubile na stabilnosti i nisu stajale u istoj ravnini. Pored toga, radna ploča također je na nekim dijelovima bila posve uništena.

Nova kuhinja bila bi najbolje rješenje, no to je veliki financijski zadatak, pa je umjesto toga učinjen znatno povoljniji makeover. Organizacija i korpus kuhinje su bili u dobrom stanju pa se u njih nije interveniralo. Adaptacija se sastojala u mijenjanju nove radne ploče i fronti, koje su sada u bijeloj boji te su umjesto ručki dobile JC profile. Tako je kuhinja dobila na modernom štihu, koji preferira ovakvu vrstu profila – udubina na gornjim rubovima fronti koje služe kao ručke.

Kako je tekao cijeli proces osvježavanja kuhinje, koja sada izgleda kao nova, pogledajte u video prilogu!

 

InDizajn

 

InDizajn

 

InDizajn

 

 

Komentari