SAVRŠEN BIJEG OD STVARNOSTI: hotel u Šibeniku smješten u palači staroj pet stoljeća

Heritage hoteli, odnosno hoteli koji su smješteni u staroj građevini koja ima kulturnu i povijesnu važnost sve su traženiji. Gosti žele jedinstveno iskustvo i autentičnu atmosferu, a to im, uz dozu luksuza, upravo nudi hotel Life Palace u Šibeniku  

 

 

Vodimo vas u jedan heritage hotel u kojem se izvrsno spajaju kulturna baština s ugodnim i luksuznim odmorom. Povijesni i kulturni kontekst odnosno značenje koje neki hoteli imaju neprocjenjivo su blago jer gosti žele iskusiti autentičan štih i osjetiti se dijelom povijesti.

Foto: Mladen Požeg

U srcu Dalmacije

Upravo u samom srcu Dalmacije, točnije u najljepšem dijelu Šibenika, smjestio se Heritage Hotel Life Palace. Njegova šarmantna i nesvakidašnja pojava, već neko vrijeme oduševljava zadovoljne goste pa smo odlučili zaviriti u njega. Izvana autohton i impozantan, plijeni pažnju svakog prolaznika, a kako i ne bi kada se nalazi na najljepšoj šibenskoj lokaciji.

Foto: Mladen Požeg

Hotel u renesansnoj palači iz 15. stoljeća

Heritage Hotel Life Palace, smješten je u renesansnoj gradskoj palači iz 15. stoljeća te je dvostruko kategoriziran – oznakom baštine i kategorijom hotela s četiri zvjezdice. Prekrasan interijer obogaćen je raznim, pomno biranim detaljima, a povijesna šibenska arhitektura, sačuvana je u pojedinim dijelovima hotela.

Foto: Mladen Požeg

S daškom luksuza

Ono što se osjeti na prvu, kada se zakorači u ovaj boutique hotel, je upravo domaćinska atmosfera, a svih 17 soba uređeno je s posebnom pažnjom i daškom luksuza, tako da će se svaki gost zasigurno osjećati i više nego dobrodošlo i zadovoljno.

Pogled iz soba na divne šibenske ulice i krovove, koji sami za sebe pričaju povijest i više je nego čaroban, a buđenje uz isti garantira najljepše uspomene.

Foto: Mladen Požeg

Na vrhu hotela, nalazi se oaza za uživanje – ugodan mini wellness, kao stvoren za opuštanje nakon duge šetnje i obilaska Šibenika. Cijelim hotelom prevladava vrlo poseban i rustikalan ugođaj koji, uz spoj modernog i luksuznog, čini savršenu kompoziciju i bijeg od stvarnosti.

Foto: Mladen Požeg
Komentari