RAPSODIJA ZEMLJANIH TONOVA: predivan dom španjolske influencerice čiji nas je interijer oduševio

Influencerica Belén Hostalet svakodnevno svojim pratiteljima na Instagramu otkriva svoje modne odabire i dnevne rutine, a ekipi Elle Decora otvorila je vrata svog doma u Barceloni

 

 

Iako nam je prva asocijacija na Španjolsku i Barcelonu eksplozija ekspresivnih boja, influencerica Belén Hostalet prilikom uređenja svog doma imala je na umu nešto potpuno drugačije. Njezinim stanom u Barceloni dominiraju elegantne i minimalističke neutralne boje te prirodni materijali poput drva, rafije i ratana. U šetnju ovim fantastično uređenim stanom vodimo vas u nastavku.

S gotovo 800 000 sljedbenika Belén svakodnevno dijeli sadržaj kroz svoje priče i postove na svom Instagram profilu @belenhostalet. Putovanja, modne kombinacije, svakodnevne rutine, ali i umjetnost ono je što ćemo pronaći na njezinom profilu, a ovaj puta ćemo se usredotočiti na njezin stan, namještaj i dekoracije koje je za njega odabrala.

FOTO: Westwing

Dnevnim boravkom, kao i ostatkom interijera dominira namještaj izrađen od drva, bež i bijeli tonovi, a detalji koji su zaokružili interijer su slike i biljke.

FOTO: Westwing

Nesuđena arhitektica

Belén je kako kaže kao dijete htjela postati dizajnerica interijera, pa je započela studiji arhitekture. Iako se njezina karijera razvila u drugom smjeru, strast prema interijerima se nastavila i vidljiva je u svakom kutku stana.

FOTO: Westwing

Ljubav prema ogledalima

Influencerica kaže kao voli stvari koje daju puno svjetlost pa je odabrala interijer u neutralnim svijetlim bojama. Obožava ogledala, a najdraže dekoracije su joj umjetničke slike i biljke. Svoj stil definira kao eleganciju i modernost koji se stapaju u udobnost.

FOTO: Westwing

Neke od slika koje krase stan njezino su djelo, a savršeno su se uklopile u cijeli interijer.

 

Komentari