U SRCU PULE: zavirite u raskošnu vilu čiji je glavni adut atraktivna terasa na krovu

Nakon tri godine cjelovite i opsežne adaptacije Villa Brandestini otvorila je svoja vrata. Uvjerite se u eleganciju i profinjenost koje je donijelo novo uređenje

 

 

Jedno od posebnijih mjesta u Puli za turiste zasigurno je Villa Brandestini, smještena u staroj gradskoj jezgri. Villa je inače zaštićeno kulturno dobro grada Pule i ima bogatu povijest, a svoja je vrata otvorila nakon tri godine cjelovite i opsežne adaptacije te pokazala svoj luksuzan izgled.

Novi izgled uspješan je spoj staroga i novoga i to je ono što je čini iznimnom privlačnom. Villa sa stogodišnjom tradicijom nakon adaptacije odiše profinjenošću i elegancijom te je oaza hedonizma za sve ljubitelje mirnog i opuštenog odmora.

Foto: Villa Brandestini

Obnova  je rezultirala prenamjenom Ville u 14 prostranih luksuznih soba s vanjskom terasom na vrhu i jacuzzijem za 12 osoba. Bio je to veliki posao budući da je interijer od 600 četvornih metara bio u zapuštenom stanju.

S obzirom na lokaciju u srcu Mediterana, prilikom uređivanja interijera vlasnici su odlučili da u svim sobama i prostorijama prevladavaju raskošni plavi i zlatni tonovi upotpunjeni morskim motivima. Interijer Ville opremljen je luksuznim namještajem koji je pomno odabran kako bi se postigla funkcionalna i skladna stilska cjelina, potpuno prilagođena potrebi svakog gosta.

Foto: Villa Brandestini

Jednostavne linije namještaja uz dominaciju plavih tonova prostoru su udahnuli suvremenu notu. Zlatni morski detalji koji se mogu pronaći u svakom kutku Ville daju poseban stilski naglasak. U centru svake sobe dominira veliki bračni krevet s predimenzioniranim uzglavljem koji u suvremeni interijer donosi dašak klasike i elegancije.

Foto: Villa Brandestini

Posebna pažnja usmjerena je na rasvjetu pa se tako u svim sobama, osim kristalnog lustera sa zlatnim detaljima, nalazi veliki broj manjih rasvjetnih tijela koji prostoru daju toplinu. Kombinacija suvremenog i klasičnog vidljiva je i u kupaonicama koje su u potpunosti obučene u kamenu imitaciju mramora, a cjelokupna cjelina je zaokružena zlatnim detaljima.

Foto: Villa Brandestini

Prilikom adaptacije Ville cilj vlasnika bio je kreirati malu oazu za odmor i opuštanje. Kako je Villa u strogom centru Pule mogućnosti su bile ograničene te se iz tog razloga pažnja usmjerila na veliku vanjsku terasu na vrhu Ville. Tako je na krovu smješten veliki jacuzzi bazen te prostrana relax zona. Interijer terase upotpunjen je ležaljkama za sunčanje, tušem i lokalnim biljkama.

Foto: Villa Brandestini

Pogled s krova pruža se na glavnu gradsku Ulicu Sergijevaca na kojoj se nalazi i sama Villa.

Komentari