Sjajno isplaniran i uređen muški stan od svega 30 četvornih metara

Nekoliko nijansi sive koje dominiraju prostorom te kombiniranih s ljubičastim i toplim žutim akcentima rezultiralo je fantastičnim interijerom uređivanog za mladoga samca. Zavirite u ovaj muški stan od 30 četvornih metara u Stockholmu i uberite inspiraciju za svoj životni prostor!

 


Vodimo vas u mali interijer, muški stan u Stockholmu, garsonijeru od svega 30 četvornih metara koji se sastoji od jedne prostorije. Druga zasebna prostorija u stanu je kupaonica koja se nalazi nasuprot ulaznih vrata.

Na ulazni prostor nastavlja se kuhinja koja s druge strane ima ugradbene ormare  koji su ujedno i zid koji je stvorio nišu za spavaći dio u sobi. Ostak prostorije čini dnevni boravak – kutak za sjedenje, komoda te blagovaonski stol s dvije stolice.

Foto: Alexander White

Interijer u kojem je svoj novi dom pronašao mladi samac, je vrlo mali, no vještim planiranjem prostor je maksimalno iskorišten. Tome je uvelike pomogao namještaj rađen po mjeri – uski konzolni stolić u hodniku, kuhinjski elementi, ugradbeni ormari te police i komoda u boravku.

 

Mali, moderan i ugodan muški stan: pogledajte kako je sjajno iskorišteno svih 45 kvadrata

Foto: Alexander White

KOMBINIRANJE BOJA

Korištenje sivih nijansi koje se kreću od svijetlo do antracit sive, koje su omiljene vlasniku, nisu nimalo zagušile prostor. Prije svega, to se izbjeglo svijetlim drvenim podovima,  kombiniranjem svijetlih nijansi te unošenjem nužnih komada namještaja dizajniranih vrlo jednostavno, s ravnim linijama i bez suvišnih detalja.

Akcenti u otmjenoj ljubičastoj i toploj žutoj osvježili su i podigli cijeli prostor te ovaj muški stan čine neodoljivim i posebnim.

 

Izvor: Alexander White

Komentari