Zavirite u dizajnerski dom slavnog glazbenika Johna Legenda i njegove supruge Chrissy Teigen

Kako žive poznati? Pa, mogli bi reći da je njihova svakodnevica malo drugačija od prosječnih ljudi… no to ne znači da ne možemo sanjati i inspirirati se njihovim savjetima za uređenje.

 

 

 

Glazbenik John Legend i njegova supruga manekenka Chrissy Teigen, su u suradnji s proslavljenim dizajnerom Donom Stewartom, svoju kuću iz 1960-ih pretvorili u dizajnersku oazu ugodnu za svakodnevni život.

Svoj dom u Los Angelesu zamislili su kao mjesto za odmor i uživanje s obitelji i prijateljima. “Naš stil je chic i odmjeren, ali u isto vrijeme jako casual”, rekao je Legend. On i Chrissy u kuću su uselili kao zaručnici, a u međuvremenu se njihova obitelj proširila te su dobili kćer i sina.

Slavni par ima prilično istančan ukus, pa su tako puno pozornosti posvetili dnevnoj zoni. Sjedaća garnitura je iz B&B Italia, dok je kožna fotelja vintage komad koju je dizajnirao Osvalda Borsani. Alison Berge dizajnirala je visilice pozicionirane iznad klavira, a poseban ugođaj daje impresivan kamin na centralnoj poziciji.

Dnevna zona Foto: Roger Davies / AD

“Kada smo prvi put vidjeti kuću, odmah nam se svidjela zbog pozicije ali i neobičnih elemenata – podsjetila me na tajlandski hram”, rekao je Stewart. To se posebno svidjelo Chrissy, čija je obitelj podrijetlom s Tajlanda.

Cijela je kuhinja rađena po mjeri i glavno su obilježje prirodno drvo, kao i puno svjetla. Kako je Chrissy velika ljubiteljica kuhanja te je nedavno izbacila i svoju kuharicu, tako je ovo njezin kutak u kojem osmišljava nove recepte i kuha  – često joj pomogle mama i kćer Luna.

Apstraktna umjetnička slika Marka Harringtona našla se u ulaznom prostoru, dok neobične pletene stolice potpisuje Patricia Urquiola i idealne su za uživanje u pogledu nakon radnog dana. “Sve u kući je suptilno, ali u isto vrijeme moderno. Baš kao i John“, istaknuo je dizajner.

Iako je par uselio i prije nego li su osnovali obitelj, njihov dom se uspješno prilagodio novim zahtjevima jer sada već godinama žive u istoj kući.

Zavirite i vi u galeriju i inspirirajte se! Posebno obratite pozornost na impresivan vrt i vanjsku kadu 😉

Izvor: Architectural Digest

Komentari