Stan za dvoje pršti optimizmom i originalnošću

Adaptacijom se dvosobni stan u centru Madrida preobrazio u ugodan i dinamičan prostor koji pršti energičnošću za koju su, prije svega, zaslužne kombinacije komplementarnih boja te miješanje različitih materijala i tekstura

 

Zavirite u preuređeni dvosobni stan u središtu Madrida za čiji novi izgled je zaslužan dizajnerski studio Deleite Design. Stan je prije preuređenja bio u vrlo lošem stanju te je trebao temeljitu adaptaciju koja je obuhvaćala i nove podne i zidne obloge, namještaj, detalje, kuhinju i kupaonicu. Adaptacijom je u stan ušlo više svjetlosti zbog odabira komada namještaja koji ne zagušuju prostor te neutralnoj bijeloj podlozi. Dnevnom sobom više ne dominira veliki regal – na njegovo mjesto došla je kutna garnitura presvučena u trendi plavi baršun, a njoj su nadodani taburei u žutoj boji. Regal je posve izbačen, a u prostoru su još tri klub stolića i tepih bijele boje koji djeluju vrlo transparentno i prozračno.

Dnevni boravak dio je otvorene dnevne zone u kojoj se još nalaze kuhinja i blagovanje. Prostor se može odijeliti od hodnika i spavaonice kliznim staklenim vratima. Spavaća soba također je bojama preobražena u vedar i dinamičan prostor. Zaštitni znak ovog prostora su drveni zidni paneli pobojani u ružičastu nijansu koji su doista osvježili prostor i dali mu dašak ženstvenosti. Od svih prostorija u stanu jedino u kupaonici nije zaživio koncept jakih kolorističkih akcenata – ovdje je sve u bijelo-crnim nijansama, a svježinu prostoru daje bilje u zlatnim teglama.

 

Komentari