Dom vrijedan 70 milijuna dolara u kojem je snimana hit serija

Popularan pjevač The Weeknd bacio se u glumačke vode. Osim što ima jednu od glavnih uloga u popularnoj HBO seriji „Idol“, Abel Tesfaye je radio i na produkciji serije.


Vilu na Bel Aireu koja se nalazi na prostranom imanju glazbenik je kupio u kolovozu 2021. godine za vrtoglavih 70 milijuna dolara. Cijena od osam znamenki učinila je tu transakciju jednom od najskupljih koje su se dogodile u Los Angelesu te godine. S bogatim sadržajem koji uključuje glazbeni studio, kino, saunu, beskrajni bazen s vodopadom i unutarnji bazen na površini od 6 475 m², jasno je zašto je Tesfaye možda želio da se produkcija snima u njegovoj vlastitoj kući.

vila-bel-air.jpg
Foto: Simon Berlyn

Iako je u stvarnom životu vlasnik mega-vile, njegov lik u seriji, Tedros, koji je vođa kulta i magnat noćnih klubova, ne živi tamo. U priči, kuća je službeno dom usponu zvijezde, protagonistice Jocelyn, koju glumi Depp. U otvarajućoj sceni premijere, Lilly Depp prikazana je s umjetničkom pozadinom i jedinstvenim svjetlosnim uređajima koje bi bilo tko tko je pažljivo pratio portfelj nekretnina popularne zvijezde mogao prepoznati iz prethodno objavljenih slika kuće.

lily-depp-kuća.jpg
Foto: Eddy Chen/HBO

Jedan od producenata rekao je: “Sjedeći u Abelovoj kući, gledajući oko sebe 40 000 četvornih metara, rekao sam: ‘Ovdje je prekrasno – ovakav dizajn produkcije ne možete kupiti. Što ako snimamo ovdje?’ Abel je spustio svoje piće i rekao: ‘Imate li osiguranje?’ Odgovorio sam da. I on je rekao: ‘U redu, mogu se složiti s time.'”

the-weeknd-kuća.jpg
Foto: Eddy Chen/HBO

Luksuzno imanje je preuređeno za potrebe serije, ali gledatelji ipak mogu dobiti uvid u to kako zapravo živi The Weeknd. Nažalost, u seriji se ne prikazuju zvijezdin kino, teretana i unutarnji bazen.


No, mi imamo slike unutarnjeg bazena koji je stvarno impresivan. Kao i cijela vila.

bazen-the-weeknd.jpg
Foto: Simon Berlyn

 

Komentari