Prekrasan dizajn stana u potkrovlju: adaptacija je prostor dovela do savršenstva

Vodimo vas u zanimljiv i moderan pariški interijer koji je nedavno renoviran. Ovaj stan u potkrovlju odlikuju  jednostavan, no originalan dizajn, bijele površine i funkcionalnost.

 


Renovacija stana opsežan je i nerijetko mučan proces koji zna potrajati duže od planiranog, no uglavnom urodi novim, boljim izgledom s većom dozom funkcionalnosti. Upravo to je polučila adaptacija stana u pariškom potkrovlju od 110 četvornih metara kojeg potpisuje dizajnerica Camille Salzman.

Foto: Hervé Goluza

Adaptacijom se, osim obnove svih elemenata, nastojalo istaknuti i otkriti sve ljepote ovakvog prostora te ga što bolje iskoristiti, što je dizajnerici u potpunosti uspjelo. Ona je uključivala i stvaranje novih, dodatnih krovnih prozora čime se unijelo više prirodnog svjetla u stan, a time i prozračnosti i dojma prostornosti.

Foto: Hervé Goluza

Ovaj stan u potkrovlju se sastoji od dnevne zone u kojoj su kuhinja, boravak i blagovaonica, zatim velikog hodnika koji je iskorišten za police s knjigama, zatim sobe za odmor i čitanje s velikom bibliotekom, radne sobe, spavaće i dječje sobe te kupaonce i gostinjskog toaleta.

Foto: Hervé Goluza

Većina namještaja u stanu rađena je po mjeri kako bi se optimalno iskoristio prostor, što je dovelo do originalnih i vrlo efektnih rješenja koja ovaj stan čine jedinstvenim.

Foto: Hervé Goluza

 

Komentari