Poznata pjevačica kupovinom četvrte nekretnine zavladala je elitnim naseljem

Nedavno je objavljena jedna od zanimljivijih vijesti iz svijeta nekretnina, a tiče se pjevačice Adele i glumca Sylvestera Stallonea. Popularna pjevačica kupila je glumčev dom na Beverly Hillsu za 58 milijuna dolara iako je početna cijena u siječnju 2021. iznosila vrtoglavih 110 milijuna dolara.

 


U svibnju ove godine glumac je cijenu spustio na i dalje visokih 85 milijuna no Adele je uspjela ispregovarati još nižu cijenu i uskoro postala vlasnica.  Ovo je njezina čak četvrta nekretnina na Beverly Hillsu. U lipnju 2021. poznata pjevačica kupila je kuću od Nicole Richie, a sada će joj susjedi biti između ostalih biti i glumci Eddie Murphy i Denzel Washington i Sophia Vergara.

To je jedno od najprivatnijih imanja na ovoj lokaciji, skriveno na samom kraju slijepe ulice te je daleko od susjednih kuća. Također, ne mogu se baš svi susjedi pohvaliti infinity bazenom s kojeg se pruža spektakularan pogled na grad.

FOTO: Anthony Barcelo

FOTO: Anthony Barcelo

U intervjua za Vogue 2021., umjetnica je izjavila je da je velika obožavateljica filmova “Rocky” pa se čini da je ovo bio logičan nastavak „shoppinga“ pogotovo što se ovdje krije nešto što je doslovno presudilo kupovini.

Riječ je o statui Rockyja na bazenu koju je glumac želio zadržati no pjevačica je rekla da odustaje od kupovine ako statua nije dio ove nekretnine. Svima je poznata poza koju ju glumac napravio na vrhu stepenica Muzeja umjetnosti u Philadelphiji u jednom od filmova.

FOTO: Anthony Barcelo

FOTO: Anthony Barcelo

Kuća ima osam spavaćih soba i 12 kupaonica, kino dvoranu, umjetnički studio i nezaobilazni spa, bazen i teratanu. Tu se još kriju bar, soba za ljubitelje cigara, igralište i garaža za osam automobila. Glavna spavaća soba opremljena je vlastitim privatnim uredom i terasom te vlastitom kupaonicom, saunom i parnom kupelji.

FOTO: hellomagazine.com/Instagram

 


Ako ste i vi u potrazi za idealnom nekretninom, bio to mali stan, raskošni penthouse ili kuća na više katova, istražite ponudu na web stranici agencije Nekretnine Mirjana Mikulec, a odgovore na sva vaša pitanja ima naš tim.

Komentari