Bogata paleta boja u domu za troje: vlasnici su pustili prirodu da uđe u interijer

Moderna obiteljska prizemnica od 150 kvadrata, namijenjena tročlanoj obitelji pravi je primjer funkcionalnosti, stila i prave mjere u dodavanju trendi elemenata.

 


Vodimo vas u obiteljsku kuću kojoj kvadrata ne nedostaje, ali ni dobrog stila ni trendova. Stoga će biti pravo nadahnuće svima koji vole lijepe interijere, kao i onima u potrazi za dobrim idejama za svoj novi dom.

Mnoge će u uvom interijeru privući boje i uzorci, a druge odabir detalja ili izgled neke od prostorija. A kada pogledate tlocrt, shvatit ćete da kuća ima i iznimno dobar raspored.

Foto: Inside-ad

Dizajnerski studio Inside-ad predvođen Oljom Usačevom imao je zadatak stvoriti funkcionalan, topao i ugodan interijer u kojem se miješaju stilovi kao i boje. Vlasnicima se sviđala ideja kombinacije različitih stilova i boja, a da se pritom ne izgubi jednostavnost i atmosfera doma.

Foto: Inside-ad

Riječ je o katnici namjenjenoj mladoj tročlanoj obitelji – roditeljima i djevojčici koja se sprema za školu. Kako je obitelji u planu proširenje broja članova, osim roditeljske i jedne dječje, u kući se nalaze još dvije spavaće sobe koje za sada nisu uređene. Jedna od njih u međuvremenu će biti uređena u gostinjsko radnu.

Foto: Inside-ad

Foto: Inside-ad

Pored spavaćih soba, u kući se nalazi i velika dnevna zona s dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom, smočnica i vešeraj te dvije kupaonice i gostinjski toalet.

Ugodna i stilski šarolika dnevna zona nudi izlaz na veliku terasu koja ima nekoliko sadržaja.

Foto: Inside-ad

Atraktivnost dnevnog boravka podižu nestandardno visoki stropovi te prozori u dva reda i velike staklene stijene kroz koje dopire obilje svjetlosti. To prostor čini i luksuznijim i prostranijim.

Foto: Inside-ad

Veliki otvori nude mogućnost da se bolje vidi okoliš, koji je u cijelosti priroda, što svakako obogaćuje ovaj životni prostor. Stoga su se vlasnici i odlučili ne staviti gornje kuhinjske elemente i zavjese kako bi se prostor oko prozora oslobodio a pogled prema vani bio otvreniji i više došao do izražaja.

Odabrana zelena boja pojačava taj dojam i ulazak prirode u interijer.

Foto: Inside-ad

 

 

 

 

 

 

Komentari