U NASTAMBI OMILJENOG DJEČJEG JUNAKA: ‘Winnie the Pooh’ kućica koju možete unajmiti

U šumi nedaleko od mjesta Nutley u Engleskoj skriva se jedna sasvim posebna nastamba koja će mnoge vratiti u dane djetinjstva i podsjetiti na kućicu omiljenog Disneyjevog junaka, medu Winnieja zvanog Pooh

 

 


Medo Winnie zvani Pooh (orig. Winnie the Pooh) omiljeni je junak djece, koja su u slikovnicama i knjigama priča te animiranim filmovima obožavala pratiti zgode ovoga popularnog Disneyjeva lika kao i Praščića, Tigra, Eeyora i prijatelja. Bajke o dobrodušnom medi i ostatku ekipe obilježile su velikom broju djece odrastanje, kao i želju da jednoga dana dožive barem maleni dio njegovih brojnih pustolovina.

A sada se ta želja i ispunila! U šumi Ashdown kraj mjestašca Nutley u Engleskoj niknula je mala kućica, nalik onoj u kakvoj je živio medo Winnie zvani Pooh. Bajkovita kućica napravljena je povodom 95. godišnjice nastanka ovog simpatičnog lika, i može se iznajmiti na Airbnb-ju.

Kućica s crvenim vratima napravljena je od drveta a njezino je pročelje ukrašeno granama prepunim zelenih listova te tako izgleda kao da je smještena usred debla nekog velikog stabla. Nastamba je potpuno opremljena i može primiti četiri osobe – u prizemlju je bračni krevet a na polukatu su dva udobna kreveta za jednu osobu.

Foto: AIRBNB

Osim kao konačno ispunjenje dječje želje, odlazak u kućicu omiljenog mede može biti divan izlet u prirodu, jer je kućica okružena šumom, a iza nje se nalazi i stol sa stolicama, idealan za piknik na svježem zraku.

Foto: AIRBNB

Unutrašnjost kućice obložena je prekrasnim tapetama s ilustracijama Kima Raymonda, a koji je bio Disneyjev ilustrator Winnieja Pooha čak tri desetljeća.

Foto: AIRBNB

Dnevni prostor u potpunosti je opremljen za uživanje i opuštanje, a tijekom svakog boravka, gosti će biti odvedeni u obilazak s vodičem kroz izvornu šumu Hundred Acre Wood, igrati Poohsticks na kultnom Poohsticks Bridgeu i uživati ​​u obrocima inspiriranim domaćim proizvodima. Noćenje u ovoj kućici stajat će vas 95 funti (870 kuna)!

 

 

Komentari