Kuća na vodi kao ispunjenje snova. Zavirite u vilu Lilypad uz koju ćete se osjećati kao na pustom otoku

Znamo da nije vrijeme za putovanja, ali zato možemo maštati i tražiti inspiraciju za nove avanture, kao i kovati planove za budućnost. Naš prijedlog je plutajuća vila Lilypad u Australiji

 

 

Iako vam se odmor trenutno čini kao nedostižna i daleka budućnost i iako ste možda neke svoje aranžmane uslijed aktualnih okolnosti morali otkazati, nitko vas ipak nije ograničio u potrazi za inspiracijom i kovanjem novih planova.

Stoga vam predstavljamo jednu posebnu kuću za odmor, koju možete unajmiti i – otploviti na njoj! Vila Lilypad nalazi se samo nekoliko metara od obale i grada Sydneya, ali se ustvari čini kao da se nalazi usred oceana, gdje vam nitko ne može remetiti mir i spokoj. Gledati veliko plavetnilo ispred i okolo sebe san je mnogih kada je riječ o odmoru, zar ne?

Foto: Lilypad Palm Beach

Usto, vila Lillypad nudi i apsolutnu udobnost i veliku dozu hedonizma. U sklopu kuće je prostrana terasa ili točnije paluba, kroz koju se ulazi u dnevnu zonu zamišljenu kao otvoren prostor koji uključuje moderni dnevni boravak s kaminom i funkcionalnu kuhinju sa šankom. U prizemlju se još nalazi i kupaonica.

Foto: Lilypad Palm Beach

Stepenice iz dnevne zone vode u privatnu zonu – spavaću sobu u potkrovlju koja je zapravo otvorena galerija s koje se pruža pogled na dnevni boravak i palubu. Eksterijer se nalazi na velikoj površini te služi kao dnevni boravak na otvorenom, mjesto za ispijanje kave i objed, sunčanje…

Foto: Lilypad Palm Beach

Projekt vile Lilypad potpisuje australski dizajner Chuck Anderson, a cilj mu je bio kombinirati inovativni dizajn s luksuzom. Vila se napaja energijom dobivenom od solarnih panela, tako da može funkcionirati autonomno i za vrijeme hladnih dana.

 

 

Komentari