ŠTO NAM VIŠE TREBA? Mala crna kuća u šumi čini nam se kao ostvarenje snova

Mala drvena kuća u okruženju prirode? Čini se kao san mnogih od nas. Pogledajte svaki detalj u ovoj kućici crnog pročelja i inspirirajte se za idući odlazak na odmor. Ili uređenje svoje male vikendice!

 


Male drvene kuće oduvijek su privlačile poglede i bile san mnogih – da ih imaju ili da barem povremeno provedu odmor u njima. Naročito je to želja onih koji žive u gradovima, okruženi betonom, zgradama, asfaltom i bučnim prometom.

Noviji trendovi donose kućice na kotačima, moderne kamperice, kao i one koje imaju crno pročelje, bilo da je riječ o drvetu ili nekom drugom materijalu.

Foto: Levi Kelly

Kućica koju vam ovaj puta predstavljamo ima pročelje od crnog drveta, a njezina unutrašnjost koja se prostire na 46 kvadrata vrlo je elegantna. Kućica se smjestila među drvećem i ima dovoljno prostora na terasi, zbog čega se gubi dojam unutarnje skučenosti.

Kućica svojim konceptom zaziva jednostavnost življenja u malom prostoru i ljubavi prema suvremenoj udobnosti koja ne treba puno toga.

Foto: Levi Kelly

Veliki prozori s pogledom na krajolik brišu granice između unutarnjeg i vanjskog prostora, čineći ga većim. Pored toga, zbog velikih vanjskih otvora unutrašnjost dobiva i veliku količinu prirodne svjetlosti, pa izgleda manje skučena.

Foto: Levi Kelly

Izdašna visina stropa u dnevnom boravku također doprinosi da se kuća čini većom od 46 četvornih metara. Njezino uređenje temelji se na prirodnim bojama, te zelenoj, uz korištenje profinjenih i prirodnih materijala.

Foto: Levi Kelly

Dok je vanjskim izgledom dosta rustikalna, kako i priliči maloj drvenoj kući okruženoj drvećem, interijer je u oštroj suprotnosti s ovom kućom koja je modernija nego što se čini.

Foto: Levi Kelly
Komentari