Šarmantno i spontano: eklektični stan naše poznate modne blogerice

Već na ulazu u stan koji se smjestio u staroj zgradi u centru Zagreba, jasno je i čime se njegova vlasnica bavi. Dugački niz samostojećih vješalica popunjen odjećom daje poseban štih uskom dugačkom hodniku. Otkrijte što vas očekuje u ostatku interijera!

 

Modna blogerica i stilistica Barbara Repe bila je presretna kada se uselila u svoj novi stan u blizini Britanskog trga u Zagrebu. Stari građanski stan s visokim stropovima i dvostrukim vratima bilo je ono o čemu je dugo maštala. Kako je njezin dom i radno mjesto u kojem smišlja modne kreacije i kombinacije, samostojeće vješalice nezaobilazan su detalj koji nas očekuje već na samom ulazu. Već tako se stvara dojam da je riječ o neobičnom i originalnom interijeru.

Barbara je stan sama uređivala i njegov izgled mijenja se vrlo često, što nije čudno kada je riječ o dizajnerima i ljubiteljima interijera. Komadima koje je pronašla na buvljacima, sajmovima antikviteta ili na sniženjima u trgovinama Barbara neprestano udahnjuje svoj osobni pečat doradom – bojanjem, oslikavanjem, mijenjanjem ručki, lijepljenjem naljepnica, tapeta…. Tako je bijelu modernu komodu u spavaćoj sobi doradila samoljepivim tapetama koje zbog svoje zlatne nijanse daju dozu glamura.

Njezin stan izvrstan je primjer kako se može spajati nespojivo, poigravati stilovima i teksturama te biti slobodan i spontan u kreiranju  životnog prostora.

Detaljniji uvid u Barbarin šarmantni i prozračni stan, kako i priču o svakom pojedinom komadu namještaja pogledajte u video prilogu!

 

InDizajn